«Έσπρωχνε» και αναβολικά η σπείρα με τα αντικαρκινικά – Έφοδοι σε Κηφισιά και Πεύκη

«Λαβράκια» έβγαλε η Οικονομική ΑστυνομίαΕντοπίστηκαν 10-12 κούτες αναβολικών ουσιώνΗ αποθήκη φέρεται να ανήκει σε 64χρονο που είχε συλληφθεί ως μέλος της σπείρας που διακινούσε παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα

«Λαβράκι» έβγαλαν οι «ράμπο» της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια εφόδου σε ισόγειο διαμέρισμα 64χρονου στην περιοχή της Πεύκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του οικήματος έχει συλληφθεί ως μέλος της σπείρας που διακινούσε παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα, η οποία εξαρθρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, στο διαμέρισμα στην Πεύκη, εντοπίστηκαν

μεγάλες ποσότητες αναβολικών ουσιών, ενώ αναμένεται να γίνουν συλλήψεις για τη νέα αυτή υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για «παρακλάδι» του κυκλώματος που πραγματοποιούσε παράνομη διακίνηση αντικαρκινικών φαρμάκων.

Αναλυτικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών εισέβαλε σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Νικολάου Πλαστήρα, παρουσία εισαγγελέα και ερεύνησαν τον χώρο. Η έφοδος έγινε μετά από παραγγελία του ανακριτή για κατ’ οίκον έρευνες στους εμπλεκόμενους με το κύκλωμα των αντικαρκινικών. Ο ενοικιαστής του ακινήτου, διατηρούσε παράλληλα ως αποθήκη, δύο θέσεις στάθμευσης. Στον χώρο, βρέθηκαν 10 – 12 κούτες αναβολικών ενώ η νομιμότητά τους ερευνάται και κατά πληροφορίες εντοπίστηκαν και ναρκωτικά χάπια.

Η Οικονομική Αστυνομία, ωστόσο, οργάνωσε ανάλογη επιχείρηση και στην Κηφισιά.

Το σχετικό βίντεο:

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και ΑΝΤ1)

Keywords
Τυχαία Θέματα