Έτσι συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της Ελληνοκύπριας στην Αυστραλία (video)

Κατηγορίες για τη δολοφονία της 26χρονης Ελληνοκύπριας Ιόλη Χατζηλύρα στην Αυστραλία απαγγέλθηκαν σε έναν 34χρονο άνδρα, μια ημέρα μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία. 

Πρόκειται για τον Μπράντλεϊ Έντουαρντς, τα στοιχεία του οποίου είχαν δώσει στην δημοσιότητα οι Αρχές, αναφέροντας πως ίσως σχετίζεται με τον θάνατό της.

Police have charged a man with murder following the death of 26-year-old Ioli Hadjilyra in Clayfield on September 4. https://t.co/0WBjVrstCe pic.twitter.com/TBiruhMCq1

Queensland Police (@QldPolice) September 10, 2019

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 24χρονου καθώς κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει τον άνδρα να μεταφέρει μια γυναικεία τσάντα, που πιθανόν να ανήκει στην άτυχη κοπέλα, καθώς περπατούσε στον δρόμο Adelaide στο Μπρισμπέιν κοντά στο πάρκο που βρέθηκε το πτώμα της 26χρονης. 

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο 34χρονος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει η δίκη του.

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν στον ύποπτο για τη δολοφονία της Ελληνοκύπριας στην Αυστραλία from altsantiri.gr on Vimeo.

Το σώμα της 26χρονης Ελληνοκύπριας είχαν εντοπίσει μέσα σε θάμνους, δίπλα από τις γραμμές του τρένου, δημοτικοί υπάλληλοι που διενεργούσαν εργασίες καθαρισμού του πάρκου. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε σχεδόν γυμνή, γεμάτη μώλωπες και αίματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα