Έβγαλαν τα… μαχαίρια πριν καν ξεκινήσουν οι πρωτοκλασάτοι στο Κίνημα Αλλαγής

Μπορεί προς τα έξω οι πρωτοκλασάτοι του Κινήματος Αλλαγής να προσπαθούν να εμφανίσουν εικόνα ομόνοιας και ενότητας, ωστόσο η πραγματικότητα μάλλον τους διαψεύδει.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» και συγκεκριμένα της στήλης «Βηματοδότης», σύμφωνα με την οποία στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, οι φωνές έφθασαν έως τις σκάλες αλλά και στα αφτιά των δημοσιογράφων που εκείνη την ώρα αποχωρούσαν από τον 6ο όροφο, μετά τις εθιμοτυπικές φωτογραφίες και τα χαμόγελα.

Ποιοι τσακώνονταν; Σχεδόν όλοι με όλους: Η Φώφη Γεννηματά με τον Σταύρο

Θεοδωράκη για τις επιλογές που «πασοκοποιούν» τα όργανα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με τη Φώφη Γεννηματά για τη στελέχωση των τομέων. Και ο Γιώργος Καμίνης με τον Σταύρο Θεοδωράκη για την άρνηση του επικεφαλής του Ποταμιού να αναλάβει έναν τομέα πολιτικής όπως τα υπόλοιπα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου. Η σχέση του δημάρχου Αθηναίων με τον επικεφαλής του Ποταμιού εξελίσσεται σε άκρως ανταγωνιστική. Γιατί όμως ο Σταύρος δεν θέλησε να αναλάβει κάποιον τομέα; Οι άσπονδοι φίλοι του λένε ότι δεν θέλησε να γίνει… τομεάρχης της Φώφης. Δηλαδή από αρχηγός κόμματος τομεάρχης; Ε, αυτό πάει πολύ για τον Σταύρο.

Πηγή: Βηματοδότης

Keywords
Τυχαία Θέματα