Εξελίξεις στη δολοφονία στη Ρόδο – Αποτυπώματα του 19χρονου στο φονικό σίδερο

Δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού βρέθηκαν στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι η άτυχη φοιτήτριαΤαυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα και των δύο ανδρών σε μπουκάλια και σε ποτήρια μέσα στον χώρο, στον οποίο βιάστηκε και βασανίστηκε η άτυχη φοιτήτριαΝα σημειωθεί ότι δεν έχει βρεθεί γενετικό υλικό ή αποτυπώματα κάποιου τρίτου ατόμου

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα μετάδωσε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου

Αλβανού βρέθηκαν στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι η άτυχη φοιτήτρια.

Οπως αναφέρουν εξάλλου οι πληροφορίες, ο 19χρονος θα μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών όπου βρίσκεται και ο 21χρονος Ροδίτης.

Ο 19χρονος φέρεται να ήταν αυτός που κρατούσε το σίδερο, όπως προκύπτει από την έκθεση της διεύθυνσης εγκληματολογικών της ΕΛΑΣ, και η οποία διαβιβάστηκε στο λιμεναρχείο Ρόδου.

Ταυτόχρονα έγινε ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων και των δύο ανδρών σε μπουκάλια και σε ποτήρια μέσα στον χώρο στον οποίο βιάστηκε και βασανίστηκε η άτυχη φοιτήτρια, καθώς και γενετικό υλικό και των τριών ατόμων.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει βρεθεί γενετικό υλικό ή αποτυπώματα κάποιου τρίτου ατόμου, τόσο στο σπίτι όσο και στο όχημα που μετέφεραν την άτυχη κοπέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα