«Φαρμάκι» Γεννηματά για Γερουλάνο: Προσφέρει πολύ κακή υπηρεσία στην παράταξη

Η εσωστρέφεια στο ΚΙΝΑΛ δεν λέει να λήξει, με τη Χαριλάου Τρικούπη να περνά στην αντεπίθεση κατά του Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος εκτός των χθεσινών του αιχμών για τη Φώφη Γεννηματά, εξέφρασε σήμερα, Παρασκευή το ενδιαφέρον του για την ηγεσία του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γερουλάνος καταλόγισε χθες στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ότι στη «χωρίς όραμα» ομιλία της για την 3η Σεπτέμβρη αντί να είναι ενωτική, μίλησε για

«εσωκομματικές τριβές». Μάλιστα, σήμερα επανήλθε στα εσωκομματικά ζητήματα του κόμματος υπογραμμίζοντας ότι «αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει».

Οι δηλώσεις Γερουλάνου προκάλεσαν την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, η οποία μέσω κύκλων, ανέφερε ότι «οι προσωπικές φιλοδοξίες καθενός δεν είναι πάνω από τις δημοκρατικές διαδικασίες της παράταξης που οφείλουν να σέβονται όλοι».

«Όσοι καλλιεργούν την εσωστρέφεια, προσφέρουν πολύ κακή υπηρεσία στην παράταξη. Και εκτίθενται προσωπικά», κατέληγαν στην αιχμηρή τους απάντηση οι ίδιες πηγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα