Φέρνει μεταγραφή για τον Μανωλά η αλλαγή μάνατζέρ του; – Αυτός είναι ο πασίγνωστος ατζέντης του

Ανάστωση… επέφερε στην πιάτσα των ατζέντηδων στην Ευρώπη η είδηση πως ο Κώστας Μανωλάς άλλαξε μάνατζερ. Οι περισσότεροι τονίζουν πως αυτή η κίνηση… μυρίζει μεταγραφή για τον έλληνα αμυντικό της Ρόμα, την ώρα που η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμες να κάνουν δικό τους τον διεθνή άσο.

Συγκεκριμένα, νέος εκπρόσωπος του Κώστα Μανωλά είναι, πλέον, ο διάσημος ιταλός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα. Σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο 27χρονος στόπερ ήρθε σε συμφωνία με τον πασίγνωστο ατζέντη. Πρόκειται για πανίσχυρο μάνατζερ, που εκπροσωπεί

κάποια από τα πιο ηχηρά ονόματα στον χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως είναι οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Πολ Πογκμπά, Ρομελού Λουκάκου, Τζιανλούκα Ντοναρούμα και Μάριο Μπαλοτέλι.

“#Manolas con #Raiola? Quando un giocatore si lega a questo procuratore è perché vuole trattarsi molto bene”
“Inaccettabile stare dietro a #Lazio, #Milan e #Sampdoria”
“Seconda parte del 2018 dell’#AsRoma fallimentare”
Voci da #MassimoAscolto: https://t.co/C5O4lX5Bsg pic.twitter.com/83cT9d8AFO

— laroma24.it (@LAROMA24) 24 Δεκεμβρίου 2018

Όπως είπαμε, η «γηραιά κυρία», αλλά και ομάδες από την Αγγλία και ειδικά οι «κόκκινοι διάβολοι» κινούνται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Αυτό αναφέρουν εφημερίδες και ιστοσελίδες στην Ιταλία, σημειώνοντας ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας προσπαθεί να εξασφαλίσει την υπογραφή του διεθνή κεντρικού αμυντικού αντί 40 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στην άμυνα της. Το ποσό αυτό αφορά τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του έλληνα διεθνή αμυντικού της Ρόμα, ο οποίος προχώρησε σε μια κίνηση με μεγάλη σημασία.

Manolas sceglie Raiola: la Juve ora crede al colpo. E Todibo… https://t.co/m6B0gDqC0N

— JuventusNews24.com (@junews24com) 24 Δεκεμβρίου 2018

Στον πάγκο της Ατλάντα ο Φρανκ Ντε Μπουρ

Η Ατλάντα κατέκτησε πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών (MLS) και από τη νέα σεζόν, που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου, θα έχει στον πάγκο της τον Φράνκ Ντε Μπουρ. Ο ολλανδός τεχνικός, γνωστός από τη θητεία του στην τεχνική ηγεσία του Αγιαξ, της Ιντερ και της Κρίσταλ Πάλας, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές του MLS και θα συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, παίρνοντας τη θέση του Αργεντινού, Τάτα Μαρτίνο, ο οποίος ανέλαβε την εθνική ομάδα του Μεξικού.

GOING DUTCH: Atlanta hire Frank de Boer as head coach https://t.co/f99Cquhggx

— Chris Lawlor (@clawlor) 24 Δεκεμβρίου 2018

El holandés Frank de Boer, es el nuevo entrenador del Atlanta United https://t.co/rQrMvOvoIL pic.twitter.com/UvF0pZyXbv

— Contrapunto (@contrapuntovzla) 24 Δεκεμβρίου 2018

Η Μπαρτσελόνα δίνει 55 εκ. για τον Ντε Γιόνγκ

Για την απόκτηση του Φράνκι Ντε Γιόνγκ από τον Άγιαξ κινείται η Μπαρτσελόνα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει μια εναλλακτική λύση για το κέντρο της μεσαίας γραμμής του και θα κινηθεί το προσεχές καλοκαίρι για τον 21χρονο διεθνή άσο. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η ομάδα της Βαρκελώνης είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 55 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του από τον ολλανδικό σύλλογο.

Ο Ντε Γιονγκ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021 και θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Η εφημερίδα της Βαρκελόνης, «MundoDeportivo», αναφέρει, μάλιστα, πως η Μπαρτσελόνα έχει ήδη αποστείλει στον Ντε Γιόνγκ τους όρους του συμβολαίου, που του προτείνει για να υπογράψει στους «μπλαουγκράνα». Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του προσφέρει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές περίπου στα έξι εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα