Η αποβολή του Ιγκουαΐν, η… διαμάχη του με τον Ρονάλντο σε επίπεδο… κοιλιακών και η ενόχληση του Σαλβίνι

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήταν ο… απόλυτος πρωταγωνιστής σε ντέρμπι της Μίλαν με τη Γιουβέντους για το ιταλικό πρωτάθλημα, παρότι η ομάδα του έχασε εντός (0-2). Ο αργεντινός άσος αποβλήθηκε, ενώ είχε διαμάχη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σε επίπεδο… κοιλιακών. Η συμπεριφορά του Ιγκουαΐν επέφερε, μάλιστα, και την αντίδραση του Ματέο Σαλβίνι.

Ο επιθετικός των «ροσονέρι» τιμωρήθηκε, μάλιστα, με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών από τον αθλητικό δικαστής της ιταλικής Λίγκας, για την αποβολή του στο ντέρμπι του «Σαν Σίρο» με τη Γιουβέντους λόγω διαμαρτυρίας κατά του διαιτητή

Ματσολένι, τον οποίο είχε πλησιάσει «με διάθεση απειλητική», όπως απεφάνθη το δικαιοδοτικό όργανο. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ιγκουαΐν τα έβαλε με τον πορτογάλο αστέρας, όταν διαμαρτυρόταν στον ρέφερι, σαν να του έλεγε: «Δεν βλέπεις τι κάνει;». Το ίδιο έλεγε και στον Τζόρτζιο Κιελίνι.

Νωρίτερα και στο 41’ ο στράικερ της Νάπολι έχασε πέναλτι, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να συμβουλεύει τον Βόιτσεχ Σέσνι το πώς εκτελεί ο Ιγκουαΐν τα πέναλτι… Βλέπετε, ο πορτογάλος και ο αργεντινός ήταν συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάποιοι… αποφάσισαν μετά το ντέρμπι να συγκρίνουν και τους κοιλιακούς τους.

Να σημειωθεί ότι η αντίδραση του «Πιπίτα» είχε προκαλέσει την αγανάκτηση ακόμη και του υπουργού Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος έστρεψε τα «πυρά» του εναντίον του επιθετικού της Μίλαν.

Here is the full view of the red card for #Higuaín , he wanted to fight #Ronaldo, OMG

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιγκουαΐν …, Ρονάλντο, Σαλβίνι,igkouaΐn …, ronalnto, salvini