Η ατάκα της Καρέζη στον Χατζηφωτίου πριν το διαζύγιο: Εγώ είμαι η Τζένη Καρέζη και δεν μπορείς να με κερατώνεις

Η ζωή της Τζένης Καρέζη εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση είχε έρωτες, πάθη και χωρισμούς.

Είχε παντρευτεί δύο φορές, την πρώτη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου και τη δεύτερη με τον Κώστα Καζάκο στο πλευρό του οποίου έμεινε μέχρι που έφυγε από τη ζωή.

Τι συνέβη και είχε χωρίσει με τον δημοσιογράφο; Εκείνη αγαπούσε τη δόξα και εκείνος το χρήμα. Δούλευαν πολλές ώρες και δεν βλέποντουσαν πολύ.

Ο ίδιος είχε πει: «Δεν χωρίσαμε διότι βαρεθήκαμε,

αλλά επειδή δεν βρισκόμασταν ποτέ. Εργαζόμασταν πολύ και οι δύο και έτσι δημιουργήθηκε μια απόσταση μεταξύ μας…Ύστερα, ήμουν υποχρεωμένος να κάνω συνεχώς ταξίδια λόγω δουλειάς. Υπήρχαν διάφοροι καλοθελητές που με έβλεπαν στο εξωτερικό και πήγαιναν και της έλεγαν παράλογα πράγματα. “Tον είδαμε με μια καλλονή εδώ, τον είδαμε με μια άλλη εκεί”. Σε κάθε πόλη, είχα και από μια ερωμένη».

Χώρισαν το 1964 και ήταν και ο οριστικός χωρισμός καθώς έβγαλαν διαζύγιο. Η αείμνηστη ηθοποιός πριν χωρίσει του είχε πει:

Το 1964 χωρίζουν και γίνονται ξανά πρωτοσέλιδο. Αυτή τη φορά για τους λόγους που οδήγησαν στο ξαφνικό διαζύγιο. Για την ιστορία πάντως, η τελευταία ατάκα της Τζένης, πριν χωρίσει, είναι η εξής: «Εγώ είμαι η Τζένη Καρέζη, δεν μπορείς να με κερατώνεις».

Πηγή: Down Town.

Keywords
Τυχαία Θέματα