Η Μπακογιάννη απάντησε… χωρίς ν’ απαντήσει για το «ξεπερασμένο 8ωρο»

Χρειάστηκαν να περάσουν 24 ώρες για ν’ απαντήσει η Ντόρα Μπακογιάννη στο video του Νίκου Παππά, στο οποίο φαίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να λέει ξεκάθαρα πως είναι ξεπερασμένο το εργασιακό 8ωρο.

Υπενθυμίζουμε πως η αδερφή του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας υποστήριζε πως ποτέ δεν το είπε αυτό. Αφού λοιπόν είδε το video απάντησε στον υπουργό

Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης χωρίς επί της ουσίας ν’ απαντήσει.

«Προφανώς δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα οι οποίοι αναγκάζονται να κάνουν 2 κ 3 δουλειές για να μπορέσουν να ζήσουν, δουλεύουν περισσότερες ώρες την ημέρα κ ζουν με την ανασφάλεια εάν θα πάρουν ποτέ σύνταξη.

Αυτή η κατάσταση επιδεινώθηκε τα χρόνια που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτούς τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα τους οποίους η κυβέρνησή σας αντιμετωπίζει ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού θα στηρίξει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει εικόνα της πραγματικότητας».

Τάδε έφη Ντόρα Μπακογιάννη (αν και οι σχετικοί πίνακες τη διαψεύδουν), η οποία πέρυσι το Πάσχα πέρασε το δικό της οικογενειακό δράμα, αφού δεν μπορούσε να σηκώσει άλλα χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό επειδή είχε φτάσει το όριο των 2.300 ευρώ τον μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα