Η Μπορντό ετοιμάζει πρόταση για τον Πρίγιοβιτς – Φόρεσε τη φανέλα της Λεχ Πόζναν ο Γούτας (εικόνες)

Νέο μεταγραφικό σενάρια προέκυψε για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την Γαλλία, με τον δημοσιογράφο Romain Collet-Gaudin, να αποκαλύπτει μέσω του «Twitter», ότι η Μπορντό είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για τον σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Όπως σημειώνει ο γάλλος δημοσιογράφος, οι «γιρονδίνοι» φέρονται έτοιμοι να προσφέρει στον «Δικέφαλο του Βορρά» το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού, μια ημέρα πριν από την

λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Να σημειώσουμε ότι η ρήτρα αγοράς του Πρίγιοβιτς ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να ζητούν το συγκεκριμένο ποσό, προκειμένου να συναινέσουν σε ενδεχόμενο παραχώρησης του διεθνούς επιθετικού. Πέρυσι ο σέρβος άσος είχε έρθει κοντά στη Ρεν, αλλά η μετακίνηση δεν έγινε…

Δείτε παρακάτω το… τιτίβισμα του γάλλου δημοσιογράφου για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς:

Exclu : #Bordeaux vient de faire une première offre de 7M€ pour #Prijovic (#PAOKSalonique) pic.twitter.com/UAVsdh14Kl

— Romain Collet-Gaudin (@RomainCG75) 30 Αυγούστου 2018

Παίκτης της Λεχ Πόζναν (Πολωνία) είναι με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Γούτας, με τους Πολωνούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος στόπερ δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό στους «ερυθρόλευκους» και η εκ νέου παραχώρησή του αποτελούσε μονόδρομο.

Η συμφωνία της Λεχ Πόζναν με τον Ολυμπιακό προβλέπει μονοετή δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Γούτας θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό μετά τους δανεισμούς σε Κόρτραϊκ και Σιντ-Τρούιντεν. Στις δηλώσεις του ο πρώην παίκτης της Ξάνθης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του και υποσχέθηκε στους φιλάθλους να δίνει το 100% σε κάθε αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα