Η Έφη Μουρίκη στο θέατρο για να δει παράσταση με τον Κυριακίδη

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ξεκίνησε περιοδεία με την παράσταση «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» και η σύζυγός του, Έφη Μουρίκη πήγε να τη δει στο θέατρο «Πέτρας».

Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και πάντα ο ένας στηρίζει τον άλλον. Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε στο θέατρο λίγο πριν

την έναρξη της παράστασης. ««Με την Έφη συναντηθήκαμε πρώτη φορά πριν από τριάντα ένα χρόνια. Είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη με τον «Γλάρο» του Τσέχωφ από τον Ζυλ Ντασέν. Από τότε είμαστε μαζί. Με το καλημέρα κατάλαβα ότι βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Αυτόν τον έρωτα δεν τον είχα ξανανιώσει ποτέ. Ως τότε νόμιζα ότι ερωτευόμουν.

Όταν ήρθε ο απόλυτος έρωτας, κατάλαβα. Αυτή η γυναίκα με σημάδεψε. Ήμουν 26 και είμαι 57. Η σχέση μας διατηρείται γιατί για εμάς είναι το πρωταρχικό -μετά έρχονται όλα τα άλλα. Η ζωή είναι πιο δύσκολη από μια παράσταση ή έναν ρόλο. Εκεί πρέπει να είσαι μαέστρος, να αφουγκράζεσαι, να αλλάζεις. Θέλει σκληρή δουλειά. Αισθάνομαι έναν τεράστιο έρωτα για την Έφη και δεν θέλω να σταματήσω να είμαι ερωτευμένος. Η αγάπη είναι καλή, αλλά εγώ προτιμώ τον έρωτα.

Το γεγονός ότι είμαστε μόνο οι δυο μας ενδυναμώνει την σχέση. Προσωπικά με ενδιέφερε όντως πολύ αυτό το ντουέτο. Δεν θέλαμε να κάνουμε παιδιά με την Έφη. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που κάνουν παιδί για να σώσουν τη σχέση και να μεταφέρουν τα προβλήματα πάνω του. Περνάω τόσο όμορφα χωρίς παιδί. Κάνω ό,τι θέλω», έχει πει ο ηθοποιός σε παλιότερή του συνέντευξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα