Η κατάθεση του διαιτητή Τσαμούρη: Μου επιτέθηκε οπαδός, ήταν προσχεδιασμένο

«Εκτιμώ πως αυτός που μου επιτέθηκε ήταν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας». Αυτά είναι κάποια από όσα είπε ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης στην κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα Νέου Φαλήρου για την επίθεση που δέχτηκε, λέγοντας πως η ενέργεια ήταν προσχεδιασμένη.

Το «dikisports.blogspot.com» αποκαλύπτει μέρος από όσα κατέθεσε ο διαιτητής, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς:

– «Εκτιμώ πως αυτός που μου επιτέθηκε ήταν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας»

-«Ο δράστης δεν μου

είπε το παραμικρό, αλλά κατάλαβα ότι επρόκειτο για προσχεδιασμένη ενέργεια»

-«Δεν αντιλήφθηκα οποιαδήποτε παρακολούθηση, είμαι βέβαιος ότι οι δύο δράστες με περίμεναν έξω από το σπίτι μου».

Σύμφωνα με το «dikisports.blogspot.com» τη θεωρία της ενέδρας φέρεται να επιβεβαιώνουν και οι κάμερες ασφαλείας, ενώ καθίσταται σαφές πως οι δράστες γνώριζαν το πού μένει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης. Τη δικογραφία διαχειρίζεται, πλέον, η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ.

Να θυμίσουμε ότι ο ρέφερι δέχτηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το σπίτι του στον Πειραιά, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (4/5), ενώ επέστρεφε από διαιτησία του σε αγώνα της ΕΠΣ Πειραιά (ΑΟ Κορυδαλλός-Αμφιάλη 1-1). Ανακοινώσεις για την επίθεση εξέδωσαν η ΕΠΟ και οι διαιτητές.

Την επίθεση καταδίκασε με ανακοίνωση της και η Ε.Π.Σ. Πειραιά, αναφέροντας:

«Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση εναντίον του Πειραιώτη διαιτητή Super League κ. Αλέξανδρου Τσαμούρη, τον οποίο περιβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη και σεβασμό.

Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα το ελληνικό ποδόσφαιρο και συμβάλλουν στην καλλιέργεια κλίματος πλήρους αποσταθεροποίησης, το οποίο είναι χρέος όλων μας να αποτρέψουμε.

Καλούμε τις αρχές, την Πολιτεία επιτέλους να ασχοληθούν σοβαρά με την εύρεση και την καταδίκη των ηθικών και φυσικών αυτουργών τέτοιων ενεργειών, καθώς και πρόκλησης κάθε μορφής βίας.

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα