Η Ντέμι Μουρ αποκάλυψε τον λόγο που έχασε τα μπροστινά της δόντια (video)

Η ηθοποιός Ντέμι Μουρ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «The Tonight Show With Jimmy Fallon» πως έχει χάσει τα δύο μπροστινά της δόντια και επιπλέον επέτρεψε να δημοσιοποιηθεί και η φωτογραφία που το αποδεικνύει.

«Μας έστειλε μια φωτογραφία και είναι το πιο τρελό πράγμα που έχω δει ποτέ», δήλωσε ο Fallon πριν κάνει την αποκάλυψη του ντοκουμέντου.

«Έκοψα τα μπροστινά μου δόντια», εξήγησε. «Θα ήθελα πολύ να πω ότι ήταν κάτι που έγινε από skateboarding ή κάτι πραγματικά cool, αλλά νομίζω

ότι είναι κάτι που είναι σημαντικό να μοιραστώ γιατί πιστεύω ότι η αιτία είναι κυριολεκτικά, ίσως μετά από τις καρδιακές παθήσεις, ένας από τους μεγαλύτερους δολοφόνους στην Αμερική: το άγχος. Το άγχος έκοψε τα μπροστινά μου δόντια», είπε χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

«Ευχαριστώ τον Θεό για τη σύγχρονη οδοντιατρική» είπε πάντως γελώντας και επιδεικνύοντας ένα καινούργιο αστραφτερό χαμόγελο. «Στις κόρες μου, αρέσει να με βλέπουν χωρίς τα δόντια μου, γιατί νομίζουν ότι με κάνει να φαίνομαι πιο ευάλωτη και πιο ανθρώπινη», κατέληξε η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα