Καυστικός Παππάς: Από θρίαμβο στη ΝΔ προσδοκούν έστω και μία ψήφο διαφορά

Μία αποτύπωση της προεκλογικής περιόδου που είναι σε εξέλιξη, επιχείρησε ο Νίκος Παππάς, προαναγγέλλοντας και αυτός με τη σειρά του (μετά τον Αλέξη Τσίπρα) ανατροπές την ερχόμενη Κυριακή.

Σχολιάζοντας τις ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη ανά την Ελλάδα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έκανε λόγο για άδειες εξέδρες, για συγκεντρώσεις σε μικρές γωνιές, για έλλειψη κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στην «έκπτωση» που έχουν κάνει «γαλάζια» στελέχη σχετικά με τη διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ,

στις ευρωεκλογές.

«Στην Καβάλα είχε άδειες εξέδρες. Στη Λάρισα πήγε σε μια γωνία μιας μικρής πλατείας. Στα Χανιά δεν μάζεψε κόσμο. Συγκέντρωση στην Αθήνα δεν μπορεί να κάνει. Τους ήρθαν τα μαντάτα. Από «θρίαμβο» προσδοκούν «έστω και μία ψήφο διαφορά». Θα τρίβουν τα μάτια τους το βράδυ των εκλογών», έγραψε στο tweet του.

Στην Καβάλα είχε άδειες εξέδρες.Στη Λάρισα πήγε σε μια γωνία μιας μικρής πλατείας.Στα Χανιά δεν μάζεψε κόσμο.Συγκέντρωση στην Αθήνα δεν μπορεί να κάνει.
Τους ήρθαν τα μαντάτα. Από «θρίαμβο» προσδοκούν «έστω και μία ψήφο διαφορά». Θα τρίβουν τα μάτια τους το βράδυ των εκλογών.

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) 20 Μαΐου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα