Και άλλο επεισόδιο σε λεωφορείο για τη μη χρήση μάσκας: Πιάστηκαν στα χέρια γυναίκα και ηλικιωμένος (video)

Πληθαίνουν τα περιστατικά τσακωμού σε λεωφορεία με επιβάτες να επιβιβάζονται σε αυτά χωρίς να φορούν μάσκα και κάποιους από τους υπόλοιπους να αντιδρούν.

Το τελευταίο περιστατικό αφορά μια γυναίκα που μπήκε στο λεωφορείο σε Θεσσαλονίκη χωρίς να φοράει μάσκα και έναν ηλικιωμένο, που της ζήτησε να κατέβει, αποκαλώντας την ανεύθυνη. Οι δυο τους αρχικά λογόφεραν μπροστά στην κάμερα του Mega,

που βρισκόταν στο λεωφορείο για τη διενέργεια ρεπορτάζ αλλά στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης, 22.09.2020, η εκπομπή «Live News» στο «Mega», ο ηλικιωμένος κύριος επιχειρεί να κατεβάσει με τη βία, τη γυναίκα που κάθεται ακριβώς από πίσω του και δεν φοράει τη μάσκα της.

Γυρισμένος προς τα πίσω, αρπάζει το καρότσι με τα ψώνια που βαστάει στα χέρια της, τραβώντας το προς την έξοδο του λεωφορείου.

Όταν αρχικά της ζήτησε να κατέβει από το λεωφορείο, η γυναίκα αρνήθηκε, λέγοντας ότι δε φοράει μάσκα γιατί δεν υπάρχει κορονοϊός. Στη συνέχεια έκατσε πίσω από τον ηλικιωμένο κύριο, ο όποιος συνέχισε να της ζητάει να κατέβει από το λεωφορείο.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών:

Τα περιστατικά πάντως τείνουν να γίνουν… καθημερινότητα. Ας θυμηθούμε το ξύλο μεταξύ νεαρού και ηλικιωμένου για μη χρήση μάσκας, τη χυδαία επίθεση οδηγού λεωφορείου σε γυναίκα στο Μαρούσι για τη μάσκα και το περιστατικό με τους αστυνομικούς που πήραν σηκωτό από λεωφορείο αρνητή της χρήσης μάσκας και του κορονοϊού.

Την ίδια στιγμή οι εικόνες συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι αδιανόητες εν μέσω πανδημίας:

Keywords
Τυχαία Θέματα