Καταδίωξη ληστών στην Αθηνών – Λαμίας: Χειροπέδες σε δύο άτομα

Δυο νεαροί που έκλεψαν χρήματα (περίπου 750 ευρώ), με τη μέθοδο της… απασχόλησης από μίνι μάρκετ στο Παγκράτι Λαμίας, συνελήφθησαν αργότερα από αστυνομικούς ύστερα από καταδίωξη.

Ειδικότερα το κέντρο «100», σύμφωνα με το «lamiareport.gr», ενημερώθηκε από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος για την κλοπή, έδωσε τα στοιχεία του αυτοκίνητου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, στα πληρώματα που περιπολούσαν.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας εντόπισαν το θαλασσί Audi, τύπου

Station Wagon, να κινείται στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε καταδίωξη από με περιπολικά από το Β΄ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων, της Άμεσης Δράσης, αλλά και του Α’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων, που έστησαν μπλόκο στον κόμβο της Αρκίτσας.

Τελικά το θαλασσί Audi ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στη γέφυρα της Αρκίτσας και οι δυο δράστες, ρουμανικής καταγωγής, συνελήφθησαν.

Στη συνέχεια οι δύο νεαροί Ρουμάνοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο, όπου αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ, ενώ πάνω τους βρέθηκαν και τα χρήματα που της έκλεψαν.

Οι συλληφθέντες είναι κάτοικοι Αθήνας και και θα οδηγηθούν με την διαδικασία του αυτοφώρου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγές: lawnadorder.gr, lamiareport.gr

Πηγή: Καταδίωξη ληστών στην Αθηνών – Λαμίας: Χειροπέδες σε δύο άτομα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα