Κάτια Δανδουλάκη: Φοβόμουν τον αποχωρισμό, τον ένιωσα και είμαι ελεύθερη πια. Δεν φοβάμαι τίποτα

Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή «Προσωπικά» που θα προβληθεί την Κυριακή στην ΕΡΤ1.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις απώλειες που βίωσε μέχρι σήμερα στη ζωή της και τη «σημάδεψαν» όμως για εκείνη τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι σαν να μην έφυγαν ποτέ. «Συζητώ μαζί τους καθημερινά, αλλά μέσα σε φως και αγκαλιά, όχι μέσα σε γκρίζα καταθλιπτική κατάσταση. Επειδή με ευλόγησαν με αγάπη, θέλω να με

βλέπουν και να αισθάνονται ότι αυτή η αγάπη, αποδίδει… Το θάνατο δεν τον φοβάμαι. Ας έρθει, ό,τι ώρα θέλει. Φοβόμουν τον αποχωρισμό, τον ένιωσα και είμαι ελεύθερη πια. Δεν φοβάμαι τίποτα».

Φανερά συγκινημένη αναφέρθηκε στη μητέρα της και στην ασθένεια που την ταλαιπώρησε. «Δεν με αναγνώριζε. Μου μιλούσε κανονικά, αλλά σαν να ήμουν ένα ξένο παιδί. Αυτόν το “θάνατο”, τον έβλεπα μπροστά μου 12 χρόνια. Όταν έφυγε η μητέρα μου, είπα “τώρα είναι πια χωρίς ανάσα”, γιατί ήδη είχε φύγει… Η ψυχή μου έχει συσσωρεύσει πάρα πολύ πόνο και λύπη από αγάπες που φύγανε, αλλά την ίδια στιγμή, η ζωή μού χάρισε απλόχερα μεγάλες χαρές… Όλα ήταν στο πολύ, και οι λύπες και οι αγάπες και τα πάνω και τα κάτω, δεν είναι, λοιπόν, χαλάλι;».

Keywords
Τυχαία Θέματα