«Κινηματογραφική» καταδίωξη κλεμμένου φορτηγού τα ξημερώματα στην Αττική Οδό – Τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί

Σκηνές που παραπέμπουν σε… ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στη δυτική Αττική, με περιπολικό να καταδιώκει κλεμμένο φορτηγό, πριν συλλάβει τον οδηγό του, σε επιχείρηση που τραυματίστηκαν ελαφριά τρεις αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 39χρονος οδηγός το φορτηγού στις 01:30 αγνόησε το σήμα των αστυνομικών στη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Λεωφόρο Αθηνών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει επεισοδιακή καταδίωξη στην εθνική οδό.

Όπως διαπιστώθηκε ο συγκεκριμένος είχε κλέψει το φορτηγό στην περιοχή

του Αιγάλεω. Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού είχε τοποθετήσει όμως, ειδικό μηχανισμό εντοπισμού στο όχημά του και έτσι ειδοποίησε την αστυνομία δίνοντας παράλληλα το «στίγμα» του φορτηγού.

Η «τρελή» πορεία του φορτηγού σε σταμάτησε ούτε στα διόδια. Ο οδηγός του πέρασε με ταχύτητα, και «σπάζοντας» τις μπάρες των διοδίων, εισήλθε στην Αττική Οδό. Στη συνέχεια βγήκε στην περιοχή του Ζεφυρίου, όπου και ακινητοποιήθηκε, αφού προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα. Λόγω της καταδίωξης στην ευρύτερη περιοχή του Μενιδίου ο κλέφτης του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε αρχικά σε μια κολώνα.

Ακολούθησε «μάχη» του 30χρονου, ελληνικής υπηκοότητας, οδηγού με τους αστυνομικούς, κατά την οποία μάλιστα τραυμάτισε και τρεις εξ αυτών, πριν τελικά συλληφθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα