Κινηματογραφική ληστεία σε ΕΛΤΑ στη Μεσσηνία – Άρπαξαν πάνω από 100.000 ευρώ

Με κινηματογραφικό τρόπο σημειώθηκε ληστεία νωρίς το πρωί σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Μεσσηνία με λεία πάνω 100.000 ευρώ. Οι δράστες έκαψαν το αυτοκίνητό τους. Συγκεκριμένα, τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Θουρίας στις 7:30, λίγα λεπτά αφού αποχώρησε η χρηματαποστολή. Άρπαξαν τα χρήματα και έφυγαν προς τη Μικρομάνη, όπου και εντοπίστηκε καμένο το όχημα με το οποίο διέφυγαν.

Η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας

διενεργεί την επιχείρηση για τον εντοπισμό τους, «οργώνοντας» την περιοχή. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι ληστές κατάφεραν να πάρουν πάνω 100.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο στόχαστρο ένοπλων ληστών.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, που εντόπισε λίγο αργότερα το αυτοκίνητο – που αποδείχτηκε πως ήταν κλεμμένο – καμένο σε περιοχή έξω από τη Μικρομάνη. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τριών δραστών, που φαίνεται πως είχαν καλά σχεδιάσει τη διαφυγή τους. Να σημειωθεί ότι δεν υπήρχαν κάμερες στα ΕΛΤΑ, ώστε να καταγράφονταν οι κινήσεις των δραστών, οπότε και η Αστυνομία βασίζεται στις μαρτυρίες των υπαλλήλων. Το κατάστημα των ΕΛΤΑ Θουρίας παρέμεινε όλη την ημέρα κλειστό.

(πληροφορίες από tharrosnews.gr, messinialive.gr)

Πηγή: Κινηματογραφική ληστεία σε ΕΛΤΑ στη Μεσσηνία – Άρπαξαν πάνω από 100.000 ευρώ - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα