«Κλωτσιές και δρόμο» ζητάει για την κυβέρνηση ο Οικονόμου (ηχητικό)

Είναι από τους 300 του Κοινοβουλίου που μας έχουν συνηθίσει στα χειρότερα. Χείριστη πολιτική γλώσσα, χείριστοι χαρακτηρισμοί πολιτικών αντιπάλων που αγγίζουν τα όρια της προσωπικής εμπάθειας, ύβρεις και εξυπνακισμοί.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν ο Βασίλης Οικονόμου να τα πάει καλύτερα, όταν αναφέρθηκε στις ευθύνες της κυβέρνησης αλλά και της Ρένας Δούρου για τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

«Δεν έχουμε δασολόγιο, δεν έχουμε κτηματολόγιο, αλλά αυτό το ξέρανε και ο κ.Τσίπρας και η κα Δούρου; Δεν

πολιτεύτηκαν με αυτό το δεδομένο; Δεν το ‘ξεραν όταν πολιτεύτηκαν το 2014 η κυρία Δούρου και ο κύριος Τσίπρας το 2015;», είπε συγκεκριμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Real Fm, για να προσθέσει «θέλουνε κλωτσιές και δρόμο» και μετά από στιγμιαίο δισταγμό να επαναλάβει: Και δρόμο.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τραμπουκισμοί αποκαλύπτουν το επίπεδο του ίδιου και της παράταξής του

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για απειλές και χυδαιότητες, τα οποία δεν έχουν καμία θέση στον δημόσιο διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση.

Αναλυτικά: Οι απειλές και οι χυδαιότητες που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm, κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, δεν έχουν καμία θέση στο δημόσιο διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση.

Οι απειλές για “κλωτσιές” και οι λεκτικοί τραμπουκισμοί αποκαλύπτουν το επίπεδο τόσο του ίδιου, όσο και της παράταξης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα