Κωνσταντινέας και Άδωνις συνέχισαν τον καυγά στο twitter… και μόνοι τους

Η χθεσινή μέρα ήταν αφιερωμένη στους δυο τους. Και μπορεί ο καυγάς τους να έγινε στο τηλεοπτικό πλατό του ANT1, τα «μεθεόρτια» όμως συνεχίστηκαν και στο twitter.

Δείτε επίσης: Παραλίγο να «πιαστούν στα χέρια» ΆδωνιςΚωνσταντινέας (video)

Πέτρος Κωνσταντινέας και Άδωνις Γεωργιάδης μετέφεραν την

ένταση που δημιουργήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, στους λογαριασμούς τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνεχίζοντας να εξαπολύουν κατηγορίες ο ένας εναντίον του άλλου.

Η αρχή έγινε με απανωτά tweets από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας:

Προ ολίγου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη έζησα την απόλυτη καφρίλα από τον Βουλευτή του Σύριζα Κωνσταντινέα. Σε όσους μιλούν για την σοσιαλδημοκρατική στροφή του Τσίπρα τους αφιερώνω το βίντεο για να μην έχουν αυταπάτες. Λάσπη, επίθεση σε οικογένειες και ύβρεις.

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 4 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστώ τον Γιώργο Παπαδάκη και τους συνεργάτες του, ο οποίος μου εξέφρασε προ ολίγου την πλήρη του καταδίκη σε αυτό που έζησα με τις ανήκουστες ύβρεις και προσβολές προς την οικογένειά μου και ευχαριστώ τους τηλεθεατές που μαζικά με υποστήριξαν στα μηνύματά τους.

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 4 Δεκεμβρίου 2017

Ολόκληρη η σημερινή μου παρουσία στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Το χυδαίο επεισόδιο με τον «κ» Κωνσταντινέα προς το τέλος https://t.co/B9KxWjf3fQ

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 4 Δεκεμβρίου 2017

Και η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

Όσον αφορά τα περί λογαριασμών και των απειλών του Άδωνι… Ένα έχω να πω! Το ήθος του καθενός ξεκινά από τα μικρά και καταλήγει στα μεγάλα… Ας κρίνει ο κόσμος το πολιτικό ήθος του καθενός!https://t.co/2hOGEnQIbX

— Πέτρος Κωνσταντινέας (@pkonstantineas7) 4 Δεκεμβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα