Κορονοϊός: Διασωληνωμένοι ένας 27χρονος και ένας 28χρονος – Ο ένας χωρίς υποκείμενα νοσήματα (video)

Το ότι κανείς δεν είναι προστατευμένος από τον νέο κορονοϊό, ακόμα και αν είναι νέος, φαίνεται και από δύο τελευταία σοκαριστικά περιστατικά διασωλήνωσης δύο 27χρονων ανδρών, με τον έναν μάλιστα να μην έχει υποκείμενα νοσήματα. Πλέον η διασπορά του ιού είναι τεράστια και σε ηλικίες κάτω των 40 κι έτσι είναι επόμενο να υπάρχουν τέτοια περιστατικά σε τόσους νέους ανθρώπους.

Ο ένας εκ των δύο νεαρών διασωληνώθηκε στο Ιπποκράτειο και από εκεί μεταφέρθηκε στο 251, όπου υπήρχε διαθέσιμη κλίνη στην εντατική.

Ο 27χρονος δεν πάσχει από υποκείμενο νόσημα ούτε έχει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Ο δεύτερος νεαρός, για τον οποίο δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει υποκείμενα νοσήματα, είναι από την Ηλεία και βρίσκεται στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. Σύμφωνα με το patrastimes, ο νεαρός, που είναι αλλοδαπός, διεκομίσθη από τη Μανωλάδα σε κωματώδη κατάσταση, με τους γιατρούς να κρίνουν πως οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των διασωληνωμένων έχει εκτοξευθεί και σήμερα φτάνοντας τους 499, ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο ανήλθε στα 3.227 και οι νέοι θάνατοι στους 59. 

Keywords
Τυχαία Θέματα