Κορονοϊός: Ο Μόσιαλος ζητά μάσκα σε όλους του κλειστούς χώρους και χωρίς εξαιρέσεις

Την… επέκταση του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε περισσότερους κλειστούς χώρους, που ανακοίνωσε την Τρίτη (28/07), στην εβδομαδιαία ενημέρωση ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ζητάει ο Ηλίας Μόσιαλος. Την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 52 νέα κρούσματα στη χώρα και έναν θάνατο τις τελευταίες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook,

ο κ. Μόσιαλος επικροτεί την επέκταση του μέτρου, ξεκαθαρίζει, ωστόσο, πως αυτό δεν είναι αρκετό.

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον νέο κορονοϊό στους διεθνείς οργανισμούς, τονίζει ρητά και κατηγορηματικά πως το μέτρο πρέπει να επεκταθεί «σε όλους τους κλειστούς χώρους ειδικά όταν δεν υπάρχει φυσικός αερισμός και ανανέωση του αέρα με φρέσκο αέρα».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη γίνεται μεγάλη συζήτηση για το ότι οι Εκκλησίες δεν περιλαμβάνονται στους χώρους όπου επανέρχεται η… υποχρέωση της μάσκας.

Ο Ηλίας Μόσιαλος έγραψε στο Facebook:

«Η επέκταση της χρήσης της μάσκας σε περισσότερους κλειστούς χώρους είναι ένα θετικό μέτρο. Η εφαρμογή του μέτρου πρέπει, όμως, να επεκταθεί σε όλους τους κλειστούς χώρους ειδικά όταν δεν υπάρχει φυσικός αερισμός και ανανέωση του αέρα με φρέσκο αέρα. Η εφαρμογή των μέτρων πρέπει να είναι οριζόντια χωρίς εξαιρέσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα