Κορονοϊός: Στους 108 οι νεκροί στη χώρα – Δύο νέοι θάνατοι τη Μεγάλη Παρασκευή (video)

Μεγαλώνει η λίστα με τους νεκρούς στην Ελλάδα από τον κορονοϊό και έφτασαν συνολικά τους 108, καθώς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευή (17/04) έγινε γνωστό πως έχασαν τη ζωή τους άλλοι δύο άνδρες. Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (16/04) κατέληξε και ένας άνδρας από την Πτολεμαΐδα…

Ο πρώτος,από τους δυο νέους, θανάτους, καταγράφηκε στις 06:10 το πρωί στην Πτολεμαΐδα στο Μποδοσάκειο. Πρόκειται για άνδρα 91 ετών με υποκείμενα νοσήματα.

Ο δεύτερος θάνατος καταγράφηκε στις 06:30 στην Αθήνα

στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Πρόκειται για άνδρα 77 ετών, ο οποίος είχε επίσης υποκείμενα νοσήματα.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (16/04) πέθανε και ένας 76χρονος στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας που έπασχε έπασχε από υποκείμενο νόσημα και νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε τη Μεγάλη Πέμπτη (16/04) ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο είναι 15 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.207, ενώ 69 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα, 33 ασθενείς έχουν εξέλθει από ΜΕΘ. Ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως μελέτες δείχνουν την σημαντική έλλειψη ανοσίας και την ανάγκη επαγρύπνησης τους επόμενους μήνες.

Πηγή: Κορονοϊός: Στους 108 οι νεκροί στη χώρα – Δύο νέοι θάνατοι τη Μεγάλη Παρασκευή (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα