LIVE: Ώρα μηδέν στην Ολομέλεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Σήμερα η ψηφοφορία

Στην τελική ευθεία μπαίνει η κύρωση της Συμφωνίας των ΠρεσπώνΑργά το βράδυ, με ομιλίες των πολιτικών αρχηγών ολοκληρώνεται η μαραθώνια διαδικασίαΔιασφαλισμένο θεωρεί η κυβέρνηση το αποτέλεσμαΔεν καταθέτη πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης η ΝΔ

Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα, Πέμπτη, η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών με τη μαραθώνια «μάχη» στην Ολομέλεια να κορυφώνεται με την ψήφιση της Συμφωνία τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Πέμπτης μετά την τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών.

Το altsantiri.gr

μεταδίδει ζωντανά τη διαδικασία



Με εντάσεις, ενστάσεις αλλά και ηχηρές οπισθοχωρήσεις από την αντιπολίτευση σημαδεύτηκε η πρώτη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής με τα κόμματα να κάνουν «πρόβα» για τη σημερινή ημέρα.

Από τα αξιοσημείωτα της πρώτης ημέρας δεν θα πρέπει να παραληφθεί η οπισθοχώρηση από πλευράς Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς η Πειραιώς το απόγευμα της Τετάρτης διέρρευσε πως δεν προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ εκείνος ο οποίος δήλωνε το βράδυ της Τρίτης από τη Θεσσαλονίκη ότι «η ΝΔ θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών», δήλωση που ερμηνεύτηκε ως προαναγγελία κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα