«Λαμπερός» γάμος για τον Σέρχιο Ράμος στη Σεβίλλη – Πάνω από 3 εκατ. ευρώ το… κόστος (video)

Ο Σέρχιο Ράμος, μετά από επτά χρόνια κοινού βίου με την Πιλάρ Ρούμπιο, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Καθεδρικό της Σεβίλλης (γενέτειρα του διεθνούς αμυντικού) σε μια λαμπερή τελετή.

Νυν και πρώην συμπαίκτες (και στην εθνική ομάδα) του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και άλλοι αστέρες της μπάλας έδωσαν το «παρών», έχοντας μαζί τους και τις εντυπωσιακές γυναίκες τους. Όπως αναφέρουν τα Μέσα από την Ισπανία, ο γάμος του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης κόστισε πάνω από 3 εκατ.

ευρώ.

Το μυστήριο έγινε το Σάββατο (15/6), με τους προσκεκλημένους να ξεπερνούν τα 500 άτομα. Ανάμεσά τους και παλαίμαχοι άσοι της μπάλας. Τόσο ο Ράμος όσο και η σύζυγός του επιθυμούσαν να είναι όλα τέλεια στην ομορφότερη ημέρα της ζωής τους, με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν υπό τους ήχους του πασίγνωστου συγκροτήματος AC/DC, στο γλέντι όπου έγινε σε πολυτελή βίλα στη Σεβίλλη.

Να αναφέρουμε πως η νύφη επέλεξε μαύρους κρίνους για να έχει μία εντυπωσιακή ανθοδέσμη και να ξεχωρίζει. Επίσης, οι καλεσμένοι είχαν οδηγίες να αποφύγουν πολλά χρώματα κι έτσι οι περισσότεροι κύριοι εμφανίστηκαν με μπλε και μαύρο. Στις γυναίκες απαγορεύτηκε να φορέσουν άσπρα ρούχα, χρώμα που… τίμησε η νύφη.

Best wedding ever

Keywords
Τυχαία Θέματα