«Μάγεψε» ο Σκόκο, σημειώνοντας πέντε γκολ στον θρίαμβο της Ρίβερ Πλέιτ με 8-0

Ο Νάτσο Σκόκο έζησε μία ονειρική βραδιά, σημειώνοντας πέντε γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του, στην ευρεία νίκη (8-0) της Ρίβερ Πλέιτ επί της Βίλστερμαν από τη Βολιβία, που επέτρεψε στους «εκατομμυριούχους» να εξασφαλίσουν θέση στα ημιτελικά του Copa Libertadores, στον «εμφύλιο» απέναντι στη Λανούς.

Ο αργεντινός πρώην επιθετικός της ΑΕΚ

κατάφερε να σημειώσει χατ-τρικ μέσα σε δώδεκα λεπτά (8’,13’,19’) ισοφαρίζοντας του σκορ του πρώτου αγώνα, σκόραρε επίσης στο 46’ και το 58’, ενώ δύο γκολ (36΄, 67΄) πέτυχε ο Έντσο Πέρες και ένα ο Ιγνάσιο Φερνάντες (53΄).

«Οι επιθετικοί έχουν νύχτες όπως αυτή στην Βολιβία και άλλες σαν και αυτή στο Μπουένος Άιρες. Ήξερα ότι θα μπορούσα να δώσω περισσότερα, δεν ήταν πραγματική η εικόνα του Cochabamba», είπε ο Νάτσο Σκόκο στην εφημερίδα Ole της Αργεντινής, μετά τον μεγάλο θρίαμβο στο River Plate Stadium του Μπουένος Άιρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, χαρούμενος. Αυτό που θέλαμε όλοι ήταν να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε την εικόνα που δημιουργήθηκε στη Βολιβία. Είμαι πραγματικά χαρούμενος λόγω του παιχνιδιού της ομάδας μας. Ξέραμε ότι έπρεπε να σημειώσουμε ένα ή δύο γκολ πριν από τα πρώτα 30 λεπτά. Και πετύχαμε τρία στα 20. Αυτό μας έδωσε την ηρεμία και σε εκείνους απελπισία.

Κάθε φορά που σημειώναμε ένα γκολ, θέλαμε ένα ακόμα πήρε σε ένα γκολ που θέλαμε άλλο», πρόσθεσε ο ο Σκόκο, που είχε σκοράρει ποτέ πριν περισσότερα από τρία γκολ σε ένα παιχνίδι: με τη φανέλα της Νιούελς στο Βελέζ στο τουρνουά 2016/017 (τον περασμένο Μάρτιο) και παίζοντας για την Πούμας στο Κερετάρο στο τουρνουά του Μεξικού το 2007.

Στον άλλο ημιτελικό της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων στην Νότια Αμερικής, θα αναμετρηθούν Μπαρσελόνα από τον Ισημερινό και η Γκρέμιο από τη Βραζιλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα