Μαγικές στιγμές για Αντετοκούνμπο: Υποκλίθηκαν Εμπαπέ και Νεϊμάρ – Στην… οικογένεια της Άρσεναλ ο Giannis (video)

Οι στιγμές που πρόσφερε και έζησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Παρίσι, μέσα στο παρκέ, στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σάρλτον Χόρνετς πλαίσιο της World Tour του ΝΒΑ ήταν μοναδικές.

Ο έλληνας άσος του NBA υποδέχθηκε τους «αστέρες» της Παρί Σεν Ζερμέν, Εμπαπέ και Νεϊμάρ, στα αποδυτήρια των Μπακς, μετά την αναμέτρηση που έδωσαν στο Παρίσι, εκεί όπου

υποκλίθηκε στον ταλέντό του και ο Μάικλ Τζόρνταν, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν και πολλοί Έλληνας. Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ καλωσόρισε τον Giannis στην… οικογένεια της.

EXCLUSIVE: Inside The Bucks Locker Room With Mbappe & Neymar

Giannis Antetokounmpo and the Bucks welcome Neymar Jr. and Kylian Mbappé into the Bucks lockeroom!!

Gepostet von Milwaukee Bucks am Freitag, 24. Januar 2020

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσφερε μια ακόμη… παράσταση, αυτή τη στο «Παλέ Ντε Μπερσί» και στο γήπεδο του – μεταξύ άλλων «αστέρων» – βρέθηκαν και αυτοί κάποιοι της Παρι Σεν Ζερμέν. Με τους παίκτες να ανταλάσουν αγκαλιές, δώρα και αφιερώσεις.

Νεϊμάρ, Ικάρντι, Εμπαπέ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος και Βεράτι κάθισαν στις court seats του γηπέδου και είδαν από κοντά τον «Greek freak». Από αυτούς, οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ πήγαν στα αποδυτήρια των Μπακς μετά το τέλος του αγώνα και συνάντησαν από κοντά τον έλληνα άσο.

Αφού αντάλλαξαν παπούτσια με τον Αντετοκούνμπο, οι παίκτες της Παρί έβγαλαν φωτογραφίες με τον MVP ενώ τα «Ελάφια» είχαν ετοιμάσει και φανέλες της ομάδας με τα ονόματα των αστέρων των πρωταθλητών Γαλλίας. Παρών ήταν και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

‘Giannis MVP’ edition boots by @KMbappe. pic.twitter.com/kspoiyIB48

— Milwaukee Bucks (@Bucks) January 25, 2020

Following the NBA Paris Game win, @KMbappe and @neymarjr came through to see the @Bucks!

Mbappe and Giannis exchanged signed shoes. #NBAParis (via @NBAKicks) pic.twitter.com/kiZliWllHI

NBA (@NBA) January 24, 2020

A custom Bucks jersey for Neymar #FearTheDeer pic.twitter.com/Gevwo443rl

— Milwaukee Bucks (@Bucks) January 24, 2020

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν από τον αγώνα με τους Χόρνετς, «τρέλανε» τον κόσμο στο Παρίσι και με τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του, πηγαίνοντας στο γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και με τον χορό του. Σημειώνεται ότι ο Νεϊμάρ καλωσόρισε τον «Greek Freak» μ’ ένα ξεχωριστό μήνυμα, πριν ο διεθνής αστέρας του NBA πατήσει το πόδι του στην «πόλη του φωτός».

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε οπαδός της Άρσεναλ και του Τιερί Ανρί και οι «κανονιέρηδες» καλωσόρισαν τον έλληνα άσο στην οικογένεια τους.

Ο «Greek Freak» δήλωσε – στο περιθώριο της παραμονής των Μπακς στο Παρίσι- πως του άρεσε η Παρί… του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Τόνισε, πάντως, πως υποστηρίζει την Άρσεναλ.

«Ο πατέρας μου ήταν ποδοσφαιριστής κι έτσι το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μας. Υποστήριζα την Άρσεναλ και ο αγαπημένος μου παίκτης ήταν ο Τιερί Ανρί. Η Παρί άρχισε να μου αρέσει από την εποχή που ήταν ο Ζλάταν στην ομάδα. Βαθιά μέσα μου όμως δηλώνω οπαδός της Άρσεναλ», ανέφερε ο Αντετοκούνμπο, λόγια που δεν… άφησαν να πέσουν κάτω οι Λονδρέζοι.

Οι άνθρωποι της Άρσεναλ ενημερώθηκαν για τις ποδοσφαιρικές προτιμήσεις του έλληνα σούπερ σταρ και – ποστάροντας το συγκεκριμένο video των δηλώσεων του – τον καλωσόρισαν στην «οικογένειά» τους.

Giannis is a Gooner!

Giannis knows what's good! Welcome to the Arsenal family, Giannis Antetokounmpo NBA UK NBA France x #NBAParis

Gepostet von Arsenal am Freitag, 24. Januar 2020

Πηγή: Μαγικές στιγμές για Αντετοκούνμπο: Υποκλίθηκαν Εμπαπέ και Νεϊμάρ – Στην… οικογένεια της Άρσεναλ ο Giannis (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα