Με τη Ρένα Δούρου ο Νίκος Κοτζιάς και το «Πράττω»

Τη σαφή στήριξη της Κίνησης «Πράττω» στο έργο της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, εξέφρασε ο πρόεδρος της, πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά τη σημερινή τους συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας.

Κατά τη συνάντηση, διάρκειας μιας ώρας, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενόψει της επικείμενης Συνταγματικής Αναθεώρησης καθώς και ζητήματα αυτοδιοικητικού περιεχομένου, λόγω των αλλαγών που θα επιφέρει ο νέος νόμος στις επερχόμενες εκλογές στην Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού

Με

την ολοκλήρωση της συζήτησης ο κ. Κοτζιάς, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με την περιφερειάρχη, υπογράμμισε τη στήριξη της κίνησης «Πράττω» στο έργο της Ρένας Δούρου.

«Ευχαριστώ θερμά τον Νίκο Κοτζιά και την Κίνηση Πράττω για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη. Σημαντική αλλά και όμορφη ευθύνη», έγραψε στο Twitter μετά τη συνάντηση η κ. Δούρου.

Ευχαριστώ θερμά τον Νίκο Κοτζιά @NikosKotzias και την Κίνηση Πράττω @KinisiPratto για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη. Σημαντική αλλά και όμορφη ευθύνη. https://t.co/UqPoCuMkrc pic.twitter.com/eNVSbtM5G5

— Rena Dourou (@renadourou) 26 Νοεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα