Μήνυμα Μπακογιάννη στους οδηγούς: Για να μη σας γράφουμε, μη μας γράφετε (video)

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την ελεγχόμενη στάθμευση στην Αθήνα βρήκε ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο Δήμαρχος Αθηναίων «ανέβασε» βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων στους οδηγούς της πόλης: «Για να μη σας γράφουμε, μη μας γράφετε».

«Για να μη σας γράφουμε, μη μας γράφετε. Κατεβάστε λοιπόν την εφαρμογή του Δήμου Αθηναίων myAthensPass και εύκολα και γρήγορα μπορείτε να παίρνετε τον χώρο σας στην ελεγχόμενη στάθμευση. Ας κάνουμε τις ζωές όλων μας λίγο καλύτερες», λέει χαρακτηριστικά ο

Κώστας Μπακογιάννης στο μήνυμά του προς τους Αθηναίους και μη.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.Για να μην σας γράφουμε, μη μας γράφετε! Κατεβάστε εδώ το myAthensPasshttps://apple.co/37Z9LWp http://bit.ly/2vaUYKI

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης am Montag, 24. Februar 2020

Τι είναι το myAthensPass

Πρόκειται για εφαρμογή του Δήμου, με την οποία ο οδηγός μπορεί να αγοράσει ηλεκτρονικά χρόνο στάθμευσης για το αυτοκίνητό του. Η πλατφόρμα εξυπηρετεί ήδη περισσότερους από 30.000 χρήστες για 3.500 θέσεις επισκεπτών σε όλο το δίκτυο ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα, ενώ είναι διαθέσιμη και στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Πώς χρησιμοποιείται

Οι ενδιαφερόμενοι με συσκευές Android μπορούν να «κατεβάζουν» την εφαρμογή «myAthensPass» από το Play Store και όσοι έχουν iOS από το App Store.

Ακολουθώντας τις οδηγίες και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία, οι οδηγοί δημιουργούν τον λογαριασμό τους. Στη συνέχεια, πηγαίνοντας, στο μενού πορτοφόλι εισάγουν τα στοιχεία της τραπεζικής τους κάρτας (debit, credit ή prepaid) και αγοράζουν το εισιτήριο που θέλουν από 0,5 έως 20 ευρώ.

Πηγή: Μήνυμα Μπακογιάννη στους οδηγούς: Για να μη σας γράφουμε, μη μας γράφετε (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα