Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Γιώργος Καμίνης από την Κρήτη (video)

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης από το Ρέθυμνο όπου επισκέψεις και συναντήσεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού καθώς και με φίλους του.

Εν συνεχεία, περί το μεσημέρι μετέβη στα Χανιά, όπου επισκέφθηκε το Δημαρχείο Χανίων.

Εκεί, σε δηλώσεις

του έθεσε ως θέμα ως πρώτη την δημιουργία των προϋποθέσεων για να επιστρέψουν στην χώρα οι νέοι που ξενιτεύτηκαν στα χρόνια των μνημονίων.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Καμίνης είπε: «Το πρώτο που βλέπω είναι η χώρα να αδειάζει από την νεολαία. Οι νέοι φεύγουν στο εξωτερικό. Επείγει να τους φέρουμε πίσω, γιατί όσο μένουν εκεί, αποκτούν ρίζες, δεσμούς με τις χώρες που πάνε…Επείγει να δημιουργήσουμε ανάπτυξη, θέσεις εργασίας για να μπορέσουμε να τους φέρουμε πίσω».

Όσον αφορά τη νέα προσπάθεια της Κεντροαριστεράς, ο Καμίνης ανέφερε πως θέλει να στείλει: «μήνυμα ενότητας γιατί η δημοκρατική παράταξη κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, ένας κατακερματισμένος πολιτικά χώρος, να αποκτήσει την θέση που του αξίζει στο πολιτικό στερέωμα».

Βίντεο – Φωτογραφία: Flashnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα