Μηνύσεις από Σάββα Θεοδωρίδη κατά στελεχών του ΠΑΟΚ

Η κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μετά τις καταγγελίες του «Δικεφάλου του Βορρά» για την ΕΕΑ και τον Λευτέρη Αυγενάνη συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Την Παρασκευή (07/02) κατατέθηκαν νέες μηνύσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού

και του Σάββα Θεοδωρίδη, με τους «ερυθρόλευκους» να ζητούν την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για την Εισαγγελέα Εφετών, που διέταξε έρευνα για διάπραξη κακουργημάτων από τα μέλη της ΕΕΑ.

Συγκεκριμένα, ο επίτιμος πρόεδρος των Πειραιωτών, συνεχίζοντας την προσφυγή του στη… δικαστική οδό, έχει καταθέσει μήνυση κατά του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτζη, του διευθυντή επικοινωνίας, Λευτέρη Δούκα και άλλων στελεχών του «Δικεφάλου του Βορρά», με την αιτιολογία της ρητορικής διχασμού και μίσους και την πρόκληση οπαδικής βίας.

Επιπλέον, ζήτησε την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για την Εισαγγελέα Εφετών, Βιργινία Σακελλαροπούλου, η οποία διέταξε προκαταρκτική εξέταση για πιθανή τέλεση πλημμελημάτων και κακουργημάτων σε βάρος των μελών της ΕΕΑ και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Για την κ. Σακελλαροπούλου ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε επίσης να διερευνηθεί και πιθανή κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (06/02) η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στις καταγγελίες του ΠΑΟΚ, που μιλούσε και «κουμπαριές», σε νέε καταγγελίες για την ΕΕΑ και τον Λευτέρη Αυγενάκη. Οι «ερυθρόλευκοι« με ανακοίνωση που εξέδωσαν, έκαναν λόγο για «τερατώδη ψέμματα, γελοία μυθεύματα και σενάρια για συναντήσεις, -που ποτέ δεν έγιναν-, στελεχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τρίτους», τονίζοντας ακόμα: «Δεν συμμετέχουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια διχασμού και αποπροσανατολισμού».

Επίσης, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προχώρησε την Πέμπτη (06/02) σε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κατά του «Δικεφάλου του Βορρά» και του Διευθύνοντα Συμβούλου και Αντιπροέδρου του συλλόγου, αλλά και μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, κ. Χρυσόστομου (Μάκη) Γκαγκάτση, για παράβαση του πειθαρχικού κώδικα και του καταστατικού της Ομοσπονδίας. Οι Πειραιώτες στέκονται στις τοποθετήσεις του Μάκη Γκαγκάτση στην εκπομπή «Δίκη» στο OPEN TV, μετά και την εισήγηση της Επιτροπής, και ενώ ακολούθησαν θυελλώδεις αντιδράσεις.

Οι Πειραιώτες μιλούν τοποθετήσεις, ξεκάθαρα πολιτικές και αφορώσες ακόμα και την «εθνική συνοχή της χώρας» την οποία ο κ. Γκαγκάτσης ευθέως έθεσε εν αμφιβόλω…

Πηγή: Μηνύσεις από Σάββα Θεοδωρίδη κατά στελεχών του ΠΑΟΚ - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα