Μωρό εντοπίστηκε μόνο του μετά από πυρκαγιά στην πλατεία Αττικής – Τι ισχυρίζεται η μητέρα

Η μητέρα δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα όταν έφτασε η πυροσβεστικήΤο μωρό διακομίσθηκε στο «Παίδων» όπου και νοσηλεύτεταιΔικογραφία σε βάρος της 35χρονης μητέρας

Με ελαφριά εγκαύματα εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες βρέφος 14 μηνών, κατά την διάρκεια επιχείρησης για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας επί της Αριστομένους στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και μπαίνοντας στο σπίτι, διαπίστωσαν

ότι το παιδάκι ήταν μόνο του εκείνη την ώρα κι έφερε ελαφρά εγκαύματα. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν από τις 03:00, ενώ για το περιστατικό διενεργείται έρευνα.

Η μητέρα δεν βρισκόταν στο σημείο όταν έφτασε η πυροσβεστική

Η μητέρα του 14 μηνών μωρού, ισχυρίζεται ότι την ώρα που έφτασαν οι πυροσβέστες στο σημείο μετέφερε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τριών και τεσσάρων ετών σε συγγενικό της πρόσωπο στην περιοχή του Γκύζη ενώ σύμφωνα με την ίδια ο καπνός ήταν πολύ πυκνός και δεν μπορούσε να ξαναμπεί στο δωμάτιο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της μητέρας, η φωτιά πιθανότατα να εκδηλώθηκε από αερόθερμο που βρισκόταν στο δωμάτιο των παιδιών.

Δικογραφία σε βάρος της 35χρονης μητέρας

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε τελικά σε βάρος της 35χρονης μητέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η θεία του παιδιού, που μένει έναν όροφο πιο κάτω συνόδευσε το παιδί στο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα