Μυστηριώδης εξαφάνιση επιχειρηματία – Η έκκληση της οικογένειάς του

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση 62χρονου επιχειρηματία, ο οποίος χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στις 3 Απριλίου. Οδηγούσε ένα γκρι αυτοκίνητο, το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο μονάκριβος γιος του, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα, σε ηλικία μόλις 20 χρόνων. Ο ίδιος δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του και σχεδόν καθημερινά επισκεπτόταν τον τάφο του στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων.

Εκεί συναντήθηκε για τελευταία φορά με τη σύζυγό του πριν χαθούν τα ίχνη του.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Τούνελ», ο αδελφός του απηύθυνε έκκληση στους τηλεθεατές να βοηθήσουν την οικογένεια. Ανέφερε πως ο αγνοούμενος δεν είχε δάνεια στο όνομά του ούτε αντιμετώπιζε κάποια έντονη οικονομική πίεση.

Τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του, μπέρδεψαν τους ερευνητές. Τα κλειδιά του ήταν πάνω στην εξώπορτα, τα ρούχα του κρεμασμένα στη ντουλάπα και το σπίτι τακτοποιημένο. Από την άρση απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου προέκυψε πως η τελευταία κλήση πραγματοποιήθηκε από τον ίδιο σε συγγενικό του πρόσωπο από την περιοχή της Κυψέλης το μεσημέρι που εξαφανίστηκε.

(πληροφορίες από anikolouli.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα