Νέα στοιχεία για την τραγωδία στον Κηφισό – Αδερφός δημάρχου στη Μάνη ο οδηγός της νταλίκας (video)

Σε τροχαίο δυστύχημα στο Γύθειο έχει χάσει τον γιο του ο 64χρονος γιος της νταλίκαςΜάχη για τη ζωή της δίνει μια 34χρονη γυναίκα, κόρη ενός από τα θύματα του τροχαίου

Μακελειό προκάλεσε στον Κηφισό 40 λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ύψος του ΙΚΕΑ και στο ρεύμα προς Πειραιά, ένας 64χρονος οδηγός νταλίκας, ο οποίος πιθανόν αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, του δίπλωσε η νταλίκα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο διερχόμενα αυτοκίνητα

που κινούνταν νόμιμα προς Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος Έλληνας που οδηγούσε την νταλίκα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε πρόβλημα το τιμόνι του φορτηγού αν και οι πρώτες εξετάσεις από την αστυνομία έδειξαν κατανάλωση αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Ήδη έχει παρθεί αίμα από τον δράστη προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για τον Δ.Α. Είναι ιδιοκτήτης φορτηγών και μεταφέρει διάφορα φορτία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η καταγωγή του είναι από την Πελοπόννησο και είναι αδερφός του δημάρχου Ανατολικής Μάνης.

Τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι πως ο Δ.Α. σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει το παιδί του σε τροχαίο δυστύχημα στο Γύθειο.

Δύο νεκροί – Μια σοβαρά τραυματίας

Νεκροί είναι οι δύο άνδρες, οδηγοί των αυτοκινήτων, ενώ μια γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» σε σοβαρή κατάσταση.

Ο οδηγός της νταλίκας είναι 64 ετών. Ο νεκρός οδηγός του πρώτου ΙΧ είναι ένας 65χρονος αλβανικής υπηκοότητας ενώ το θύμα του δεύτερου οχήματος επίσης αλβανικής υπηκοότητας είναι 60 ετών.

Βαριά τραυματισμένη νοσηλεύεται η 34χρονη κόρη του 60χρονου.

Ο Δ.Α. έχει συλληφθεί και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Το βίντεο-ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο:

Keywords
Τυχαία Θέματα