Ο Μπογδάνος πήγε σε αστυνομικό τμήμα «ώστε να είναι χρήσιμος»

Την ώρα που ο πλανήτης πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού και βρίσκεται αντιμέτωπος με το «τσουνάμι» των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων από το lockdown, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποφάσισε να δηλώσει το «παρών» σε… αστυνομικό τμήμα, ώστε να είναι «χρήσιμος», όπως είπε.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει ο «γαλάζιος» βουλευτής σε ανάρτησή του στο Twitter,

επισκέφθηκε το ΑΤ Κολωνού, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον διοικητή, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε «λεπτομερώς ακόμα και για τα πιο δυσάρεστα, ώστε να είμαι χρήσιμος».

«Βήμα-βήμα αλλάζουμε τα δεδομένα, θεραπεύοντας την αφόρητη κατάσταση που για χρόνια φόρτωναν στις λαϊκές γειτονιές οι εστέτ διεθνιστές με τις πισίνες», σημείωσε στη συνέχεια.

Κατά τον κ. Μπογδάνο, λοιπόν, η στιγμή αυτή ήταν η καταλληλότερη για «αλλαγή των δεδομένων» στο «μεγάλο πρόβλημα» των «εστέτ διεθνιστών με τις πισίνες».

Η σχετική ανάρτηση:

ΑΤ Κολωνού: Σε συνάντηση εργασίας με τον διοικητή, ενημερώθηκα λεπτομερώς ακόμα και για τα πιο δυσάρεστα, ώστε να είμαι χρήσιμος.

Βήμα-βήμα αλλάζουμε τα δεδομένα, θεραπεύοντας την αφόρητη κατάσταση που για χρόνια φόρτωναν στις λαϊκές γειτονιές οι εστέτ διεθνιστές με τις πισίνες. pic.twitter.com/lOfqyKxu4H

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) April 23, 2020

Πηγή: Ο Μπογδάνος πήγε σε αστυνομικό τμήμα «ώστε να είναι χρήσιμος» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα