Ο Μπουτσικάρης νέος αντιπρόεδρος στον Παναθηναϊκό – Συμφώνησε για τον Ισμαέλ Σίλβα ο ΠΑΟΚ

Σε αναδιάρθρωση προχώρησε κατά την Πέμπτη (30/5) τη συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με στόχο την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου και την τήρηση του πλάνου που ανέλυσε πριν από μερικές ημέρες ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης αναλαμβάνει καθήκοντα Α’ αντιπροέδρου και θα είναι αυτός που θα εκπροσωπεί τους «πράσινους»

σε όλα τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, Super League, FIFA, UEFA). Σε ρόλο Β΄ αντιπροέδρου προωθείται ο Γιάννης Παναγιωτίδης, ενώ αποχωρεί από το Δ.Σ. ο Χρήστος Πλιάτσικας.

Παράλληλα, εγκρίθηκε το πλάνο ενίσχυσης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σε συνεργασία με την ΚΑΕ, με την απόδοση ποσοστού από τη διάθεση των καρτών διαρκείας, αλλά και των απλών εισιτηρίων, της περιόδου 2019-20.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης 30 Μαΐου 2019 το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του Δ.Σ., ο κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης αναλαμβάνει χρέη Α’ Αντιπροέδρου, με τον επιπλέον ρόλο εκπροσώπησης της ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα (ΕΠΟ, Super League, FIFA, UEFA), ο κ. Γιάννης Παναγιωτίδης -από μέλος- αναλαμβάνει χρέη Β’ Αντιπροέδρου, ενώ αποχωρεί από τη σύνθεση του Δ.Σ. ο κ. Χρήστος Πλιάτσικας.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ αποφάσισε την έγκριση του πλάνου συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, μέσω των καρτών διαρκείας και των απλών εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20».

Στον ΠΑΟΚ, μετά την παραμονή του Φερνάντο Βαρέλα, θετικά απάντησε η Αχμάτ Γκρόζνι στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος για την μεταγραφή του Ισμαέλ Σίλβα. Ο 25χρονος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει την προσυμφωνία και να ενταχθεί στον «Δικέφαλο» του Βορρά», και έτσι θα αποτελέσει η πρώτη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού για τον Δικέφαλο.

Le PAOK est d’accord avec Ismael Silva (24 ans, MC) et son club (Akhmat Grozny). pic.twitter.com/VPXFP1wAyE

PAOK France

Keywords
Τυχαία Θέματα