Ο Μπρίμιν Μισόι είναι μεγάλος νικητής του 36ου Αυθεντικού Μαραθώνιου (video)

Με χρόνο 2.10.56 ο αθλητής από την ΚένυαΑποθέωση και χειροκροτήματα στον τερματισμόΟ Κωνσταντίνος Γκελαούζος ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισεΟι νικητές στα 5 και 10 χλμ

Ο κενυάτης αθλητής Μπρίμιν Μισόι είναι ο μεγάλος νικητής στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Ο μαραθωνοδρόμος κάλυψε την κλασική διαδρομή των 42 χλμ σε χρόνο 2.10.56 , γνωρίζοντας την αποθέωση κατά την είσοδο και τον τερματισμό του στο στάδιο «Καλλιμάρμαρο».

Ο πρώτος

Έλληνας που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ήταν ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος. Ο Γκελαούζος τερμάτισε έβδομος στο Παναθηναϊκό στάδιο κάτω από τις επευφημίες του κόσμου με χρόνο 2:21:55 καταρρίπτοντας το περσινό 02:27:21 και κάνοντας την 9η καλύτερη επίδοση για Έλληνες αθλητές.

Οι νικητές στα 5 και 10 χλμ

Ο Γιώργος Τάσσης έκανε την πρώτη του νίκη στα 10 χλm και το πέτυχε με 30.29, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ διοργάνωσης. Ο Τάσσης, ο οποίος την περασμένη άνοιξη ήταν νικητής στον Ημιμαραθώνιο, ξεκίνησε ελπιδοφόρα τη νέα χρονιά.

Επίδοση καλύτερη από το προηγούμενο (30.50) – δικό του – ρεκόρ διαδρομής πέτυχε και ο δεύτερος της απόστασης, ο Χρήστος Καλλίας, που πέρασε τη γραμμή τερματισμού σε 30.40.

Ο 20χρονος Νίκος Σάκης κατέλαβε την τρίτη θέση με 30.59 και ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο των νικητών στη διοργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα