«Ο Ματιέ κοντά στον Ολυμπιακό» – Τι τρέχει με Βράνιες και ΑΕΚ

Τα μεταγραφικά σενάρια που απασχολούν και ελληνικές ομάδες έχουν πάρει… φωτιά, με τον Ζερεμί Ματιέ να φέρεται έτοιμος να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού. Τις προηγούμενες ημέρες φέρεται να είχαμε συζητήσεις για το μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες ανάμεσα σε Άντερλεχτ και ΑΕΚ. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πήγε στις Βρυξέλλες, αλλά η Ένωση είχε

διαψεύσει πως έκανε το ταξίδι για τον βόσνιο αμυντικό. Με τη βελγική ομάδα να έχει μπλεξίματα και με τις αρχές.

Το «Yahoo Sport» στη Γαλλία έγραψε πως ο Ζερεμί Ματιέ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο 35χρονος στόπερ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας φέρεται να είναι στις τελικές επαφές με την ελληνική ομάδα, ενώ ο πρώην διεθνής γάλλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, φέρεται να είναι θετικός στην παραχώρησή του στους Πειραιώτες.

«Ο Ζερεμί Ματιέ πλησιάζει στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης θα ενδιαφερόταν γι’ αυτήν την ευκαιρία, ενώ και ο πορτογαλικός σύλλογος δεν θα ήταν αντίθετος στην παραχώρησή του», αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Ματιέ έχει εκφράσει επιθυμία να αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν, με τη Σπόρτινγκ να τον παραχωρεί έναντι του ανάλογου οικονομικού ανταλλάγματος.

Pedro Martins quer Jérémy Mathieu no Olympiakoshttps://t.co/WJmGw47pTC pic.twitter.com/iVLtqvJXSG

— A Bola (@abolapt) 30 Απριλίου 2019

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ της «A’ Bola» κάνει λόγο για το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζερεμί Ματιέ. Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα, ο γάλλος αμυντικός είναι στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς. «Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει τον Ματιέ στον Ολυμπιακό», είναι ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ.

Η «A’ Bola» αναφέρει, ακόμα, πως πρόθεση των «λιονταριών» της Λισαβόνας είναι να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πορτογάλους ως το καλοκαίρι του 2020.

El último viaje de Jérémy Mathieu https://t.co/otgeZHpSAT

— Pepe Casanova (@pepe_casanova) 30 Απριλίου 2019

#FCB | El último viaje de Jérémy Mathieu https://t.co/f5ihTE6zQM pic.twitter.com/GyPhPpTxKR

— Diario SPORT (@sport) 30 Απριλίου 2019

****

To μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες συνδέεται έντονα τις τελευταίες ημέρες με την ΑΕΚ, με πρόσφατο δημοσίευμα στο Βέλγιο να τον φέρνει στην Ένωση με την μορφή δανεισμού. Με τις δυο ομάδες να είναι σε συζητήσεις, χωρίς να υπάρχει deal μέχρι στιγμής.

Η βελγική ιστοσελίδα «Het Laatste Nieuws» μιλούσε μόνο για διαπραγματεύσεις, τονίζοντας ότι η πιθανή συμφωνία «κολλάει» στις οικονομικές απαιτήσεις του βόσνιου κεντρικού αμυντικού

«Ο Μίκαελ Φερσούερεν (σ.σ. μέλος της Άντερλεχτ) κάνει τον σταυρό του ώστε να συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τον Βράνιες. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για διαπραγματεύσεις. Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει δανεικό τον άλλοτε αγαπημένο των φιλάθλων της.

Η Άντερλεχτ είναι θετική στην ιδέα αυτή, αλλά η ΑΕΡΚ δεν μπορεί να επωμιστεί το υψηλό συμβόλαιο του Βόσνιου και ο Βράνιες δεν θέλει να χάσει χρήματα. Αν η Άντερλεχτ θέλει να τον απομακρύνει, θα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις. Για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία, ό,τι κι αν αναφέρουν κάποια ελληνικά ΜΜΕ», τονιζόταν χαρακτηριστικά.

Football Talk België (27/04). Anderlecht blijft onderhandelen met AEK over Vranjes, voorlopig nog geen deal https://t.co/8dMrdiPGLh pic.twitter.com/gi0EqZw57A

— HLN Sport (@hlnsport) 28 Απριλίου 2019

Football Talk België. Carcela weg bij Standard? Preud’homme: “Hij heeft niet de goesting om nog beter te worden” – AEK Athene wil na Vranjes ook Adzic https://t.co/hQQVVPMDP6 pic.twitter.com/iQDHhBR2R2

— HLN Sport (@hlnsport) 26 Απριλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα