Ο Μιχάλης Μαρίνος μιλάει για την επιστροφή της Οικονομάκου στο Έλα στη θέση μου

Ο Μιχάλης Μαρίνος μίλησε για τον ρόλο του και τις εξελίξεις της σειράς «Έλα στη θέση μου».

Μάλιστα αναφέρθηκε στην επιστροφή της Αθηνάς Οικονομάκου από τη νέα σεζόν.

Στα επεισόδια που έρχονται, ο Δαμιανός αναζητά τη Φλωρέτα Σοφοκλέους. Γνωρίζει ποια είναι αυτή η γυναίκα;

Κάνει εικασίες για αυτό το όνομα. Η Φλωρέτα Σοφοκλέους είναι ένα ακόμα νέο πρόσωπο που θα μπει του χρόνου στη σειρά. Εικάζουν ότι είναι η σύζυγος του Ανδρέα ή μία ακόμα κόρη του. Μένει, λοιπόν, να το δούμε!

Πρόκειται

για έναν χαρακτήρα που θα φέρει αλλαγές και ανακατατάξεις στις σχέσεις των ηρώων, θα τη βρει;

Θα τη βρει και θα τη φέρει τον Σεπτέμβριο!

Παράλληλα, συμβαίνουν πράγματα που επηρεάζουν και τη Sofexpress. Όταν οι Σουλτς χάσουν τη δύναμη τους, ο Δαμιανός θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να επανέλθει στην εξουσία;

Ναι, ο Δαμιανός πάντα καραδοκεί για να επανέλθει στην εξουσία. Είναι αυτό που τον τρέφει και τον κρατά ζωντανό, δεν θα αφήσει καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Μπορεί να τον δούμε και στην καρέκλα του προέδρου ξανά;

Για τον Δαμιανό η καρέκλα του προέδρου γράφει το όνομα του! Θεωρεί ότι -μάλλον- οι άλλοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα και παίζουν παιχνίδια εις βάρος του.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι επέλεξα να μη δουλέψω για να, ξεκουραστώ! Οπότε θα επιστρέψω με γεμάτες μπαταρίες για έναν πολύ δημιουργικό χειμώνα.

Θα σε δούμε και αλλού εκτός από το «Έλα στη θέση μου»;

Υπάρχουν κάποια ωραία πλάνα, που θα τα δούμε εν καιρώ. Πρέπει να επιλέξω πόσο σκληρά θα δουλέψω και πόσο χρόνο θα αφήσω για τον Μιχάλη

Αυτή την περίοδο ο ήρωας που υποδύεσαι έχει επικεντρωθεί στις μετοχές της Νermax και στη Σοφούλα! Τι θα συμβεί με αυτές τις υποθέσεις;

Θα φτάσουν τα πράγματα σε ένα κρίσιμο σημείο, δεν ξέρω αν θα λυθούν, αλλά σίγουρα οι ισορροπίες αλλάζουν και κάποια άτομα βρίσκονται σε θέση ισχύος από το πουθενά!

Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει την αλήθεια για τη Σοφούλα;

Υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και συλλέγοντας πληροφορίες δένει το παζλ. Στο τέλος του κύκλου φτάνει σε ένα σημείο να-τους ξεμπροστιάσει με έναν πολύ έντονο τρόπο και καθόλου καλό για την ομάδα της Σοφούλας.

Με τη Λατάνια το φλερτ συνεχίζεται;

Ναι, είναι δύο άνθρωποι με κοινά στοιχεία που τους έλκει η δύναμη. Τους εξιτάρει η ίντριγκα και η ραδιουργία. Είναι πολύ φιλόδοξοι και αυτό τους δημιουργεί ενός είδους έρωτα. Ο Δαμιανός δεν θα μπορούσε να ερωτευτεί μία αγνή, καλή κοπέλα.

Θέλει μία γυναίκα να μοιάζει στη Φαίη;

Ναι, ο Δαμιανός δεν ερωτεύεται τα καλά κορίτσια.

Τη νέα σεζόν αναμένουμε την επιστροφή της Αθηνάς Οικονομάκου, που θα φέρει νέες ανατροπές.

Σίγουρα! Η Φαίη του έφτιαξε έναν ολόκληρο κόσμο και του τον γκρέμισε σε μια στιγμή… Τώρα επιστρέφει με ένα παιδί, γεγονός που αλλάζει πολλά και για τον Δαμιανό και για τον Βλάση και για τη σχέση των δύο ανδρών, διότι υπάρχει ακόμα το ερώτημα: «Ποιανού είναι το παιδί;».

Θα πάρουμε την απάντηση τη νέα σεζόν;

Βέβαια! Γι’ αυτό κάνουμε και τον 3ο κύκλο, για να απαντηθούν καίρια ερωτήματα.

Πηγή: mytv

Keywords
Τυχαία Θέματα