Οι Σίξερς διέλυσαν τους Ράπτορς με 116-95 και έκαναν το 2-1 – Σούπερ εμφάνιση από τον Εμπίντ (video)

Με τον Τζόελ Εμπίντ να πραγματοποιεί ηγετική εμφάνιση και να φτάνει σε double double με 33 πόντους και 10 ριμπάουντ, οι Φιλαδέφλεια Σίξερς διέλυσαν με 116-95 τους Τορόντο Ράπτορς στην έδρα τους την Πέμπτη (2/5) και έκαναν το 2-1 στην μεταξύ τους ημιτελική σειρά της Ανατολής στα playoffs του NBA.

Για

τη Φιλαδέλφεια, τον Εμπίντ ακολούθησε σε απόδοση ο Μπάτλερ με 22 ακόμα πόντους, ο Λέοναρντ με 33 πόντους ήταν ο κορυφαίος για τους Καναδούς.

Οι Μπλέιζερς «έσπασαν» την έδρα των Νάγκετς

Μία ημέρα νωρίτερα, οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς κατάφεραν να νικήσουν με 97-90 τους Νάγκετς στο Ντένβερ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στην μεταξύ τους ημιτελική σειρά των playoffs στη Δύση.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε αρνητικά από τον άσχημο τραυματισμό του Μο Χάρκλες των Μπλέιζερς, που γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο, στην δεύτερη περίοδο, όταν προσπάθησε να κόψει σουτ του Νίκολα Γιόκιτς και προσγειώθηκε άτσαλα.

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, double double για τους Νάγκετς από τον Γιόκιτς, με 16 πόντους και 14 ριμπάουντ αλλά και τον Μίλσαπ, με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.


****

Την ίδια ώρα το NBA κοιτάει και τη νέα σεζόν και στο πλαίσιο αυτό οι μη αμερικανοί υποψήφιοι για το ντραφτ του 2019 θα συναντηθούν στο Μονακό από τις 30/5 έως και τις 2/6, προκειμένου να δοκιμαστούν ενώπιον προπονητών του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου. Αυτό ανακοίνωσε το ΝΒΑ.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο «Stade Louis-II», την έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μονακό, και θα περιλαμβάνει αγώνες, δοκιμασία ικανοτήτων και ντρίμπλας, συνεντεύξεις και ιατρικές εξετάσεις. Σημειώνεται ότι το εφετινό ντραφτ του ΝΒΑ θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη.

NEWS: The 2019 NBA Global Camp, a pre-draft basketball showcase for leading draft-eligible prospects from outside the U.S., will take place May 30 – June 2 at the Stade Louis II sports stadium in Monaco.

— InsideHoops.com NBA (@InsideHoops) 2 Μαΐου 2019

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι είχε διεξαχθεί ένα αντίστοιχο πρόγραμμα, το οποίο έφερε την ονομασία «Global Camp», και τρεις παίκτες είχαν επιλεχθεί στο ντραφ από ομάδες του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, οι «εκλεκτοί» ήταν ο Βόσνιος, Τζανάν Μούσα (Μπρούκλιν Νετς, είχε θητεύσει στον Ολυμπιακό), ο Λιθουανός, Άρνολντας Κουλμπόκα (Σάρλοτ Χόρνετς) και ο Ουκρανός, Ισούφ Σανόν (Ουάσινγκτον Ουίζαρντς).

The #NBA has announced that the #NBAGlobalCamp 2019, a pre-Draft showcase focusing on top Draft-eligible prospects from outside the U.S., will take place Thursday, May 30 – Sunday, June 2 at the Stade Louis II in Monaco. #NBATwitter #NBAintheUK

Double Clutch NBA UK (@DoubleClutchUK) 3 Μαΐου 2019

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα