Ολοκληρώνεται στα… 170 εκατ. ευρώ το deal της Ρεάλ με την Τσέλσι για Αζάρ – «Έκλεισε» στη Χάποελ Χάιφα ο Παπάζογλου

Πολύ κοντά στο να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Εντέν Αζάρ. Συγκεκριμένα, το Σάββατο (20/7) θα είναι η κρίσιμη ημέρα για τη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, το κόστος της οποίας αναμένεται να ξεπεράσει τα 170 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο άσος της Τσέλσι θα είναι το νέο μεγάλο όνομα των «μερένχες» στη μετά Ρονάλντο εποχή. Το Σάββατο ο πατέρας και οι εκπρόσωποι του 27χρονου σούπερ σταρ θα συναντηθούν με τους ανθρώπους

της «βασίλισσας», ώστε να συζητήσουν τις τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Ο ίδιος, μετά την επιτυχία ενάντια στην Αγγλία (2-0) και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την Τσέλσι. «Μετά από έξι υπέροχες σεζόν στην Τσέλσι είναι η ώρα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό», είχε δηλώσει ο Αζάρ και τις επόμενες ημέρες η Ρεάλ αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα του Λονδίνου για την απόκτηση του.

****
Στο Ισραήλ και στην Χάποελ Χάιφα θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Θανάσης Παπάζογλου.
Ο υψηλόσωμος Έλληνας επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την βελγική Κόρτραϊκ και μετά από μια διετία που αγωνίστηκε δανεικός σε Ρόντα και Ααλεσούντ θα συνεχίσει την περιπλάνησή του στο Ισραήλ.
Ο Παπάζογλου ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη, όντας γέννημα-θρέμα Θεσσαλονικιός. Η συνέχεια τον βρήκε στον ΠΑΟΚ και τον σύντομο δανεισμό του στον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν οι μεταγραφές του σε ΟΦΗ, Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

החלוץ היווני ת’נאסיס פאפאזוגלו מרשים את הצוות המקצועי של הפועל חיפה שצפויה להחתימו. ניר קלינגר שואף לצרף גם את מוחמד גדיר, עמו יש פערים כספייםhttps://t.co/ohBEgQd45E pic.twitter.com/YvGny8RgJm

— ONE (@ONE_CO_IL) 20 Ιουλίου 2018

****
Στην ανακοίνωση απόκτησης του Ντούγε Τσαλέτα-Τσαρ προχώρησε η Μαρσέιγ. Ο γαλλικός σύλλογος επεδίωκε την ενίσχυσή του στον χώρο της αμυντικής του γραμμής και κάτι τέτοιο οριστικοποιήθηκε με την απόκτηση του διεθνή Κροάτη αμυντικού.
Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ μέσω δημοσίευσης στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασία της με τον 21χρονο στόπερ.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής με τους «Μασσαλούς» είναι χρονικής διάρκειας έως το 2023 ενώ στην Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ όπου ανήκε πρώτα ο παίκτης καταβλήθηκε χρηματική αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν με την φανέλα της Σάλτσμπουργκ πραγματοποίησε 53 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και 3 ασίστ. Συνολικά, με τον αυστριακό σύλλογο κατέγραψε 130 εμφανίσεις τις οποίες συνδύασε με 4 γκολ και 6 ασίστ.

Με το «14» των Σιμεόνε – Γκάμπι στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ρόντρι

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσίασε επισήμως την Παρασκευή το καινούργιο της μεταγραφικό απόκτημα, τον υψηλόσωμο Ισπανό διεθνή κεντρικό χαφ Ρόντρι Ερνάντες. Οι «ροχιμπλάνκος» αγόρασαν τον Ρόντρι από την Βιγιαρεάλ έναντι 20 + 5 εκατομμυρίων ευρώ, με τον 22χρονο μέσο (προϊόν των Ακαδημιών του συλλόγου της ισπανικής πρωτεύουσας) να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και να επιλέγει ως νούμερο στη φανέλα του το ιστορικό «14» των Ντιέγο Σιμεόνε – Γκάμπι.

H Χάντερσφιλντ ανακοίνωσε επισήμως την Παρασκευή την απόκτηση του Αντάμα Ντιακαμπί από την Μονακό, χωρίς να γίνουν γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες. Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός και πρώην άσος των Καέν, Ρεν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2021 με τα «Τεριέ» του Ντέιβιντ Ουάγκνερ και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αξία του για πρώτη φορά μακριά από την «ασφάλεια» της πατρίδας του.

****
Η ΑΕΚ Λάρνακας παρουσίασε επισήμως την Παρασκευή τον νεαρό Βραζιλιάνο δεξιό οπισθοφύλακα Ίγκορ Σίλβα, τον οποίο απέκτησε ως δανεικό από τον Ολυμπιακό.
«Είμαι χαρούμενος, είναι ένα όμορφο μέρος με ωραία ατμόσφαιρα. Γνωρίζω τον Γιάννου από τον Αστέρα και η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ. Αυτές είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις. Είναι πρόκληση για έμενα η παρουσία μου στην ΑΕΚ. Θέλω να παίξω και να πάρω λεπτά. Να βοηθήσω την ομάδα και να πετύχουμε στο τέλος της χρονιάς ωραία πράγματα. Προτιμώ να δείξω την αξία μου στο γήπεδο. Έχω την ταχύτητα και θέλω να προσφέρω αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, θέλω να δείξω περισσότερα μέσα στις τέσσερις γραμμές. Νιώθω άνετα εδώ και 2-3 μέρες που είμαι στο νησί.
Ξέρω το πρωτάθλημα και είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με καλές ομάδες. Θα δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου και να παίξω για την ομάδα. Αρκετοί παίκτες στην Ελλάδα έπαιξαν εδώ και κάποιοι άλλοι φίλοι μου έπαιξαν εδώ, είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και περιμένω να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας. Ο Ντάνι Άλβες είναι το πρότυπο μου σε αυτή την θέση. Το μήνυμα μου για τον κόσμο της ΑΕΚ είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην ΑΕΚ και με την υποστήριξη τους μπορούμε να κάνουμε μια καλή σεζόν», δήλωσε ο 22χρονος αμυντικός κατά την παρουσίασή του.

Πηγή: naftemporiki.gr/sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα