Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ραφίνια – «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα» (video)

Στην Ελλάδα, όπως είχε γίνει γνωστό, έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (22/08) ο Ραφίνια για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ώστε να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα», τα πρώτα λόγια του.

Ο βραζιλιάνος μπακ, που είναι ο «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς για διάδοχος του Ομάρ Ελαμπντελαουί (ανακοινώθηκε από τη Γαλατασαράι) στο δεξί άκρο της άμυνας, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει

διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για τον Ολυμπιακό. Είμαι κουρασμένος από το μεγάλο ταξίδι. Θα τα πούμε καλύτερα στην πορεία», ήταν οι λιτές δηλώσεις του Ραφίνια πριν μπει στο αυτοκίνητο που τον περίμενε για να τον οδηγήσει στο ξενοδοχείο του.

Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος μπακ αποχαιρέτησε μεσοβδόμαδα τη Φλαμένγκο με δάκρυα στα μάτια και χαρακτήρισε ως έπαθλο την πρόταση του Ολυμπιακού για εκείνον.

Την εφετινή σεζόν, ο Βραζιλιάνος είχε 12 συμμετοχές με τη Φλαμένγκο σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά πραγματοποίησε 39 συμμετοχές με οχτώ ασίστ, κατακτώντας, μεταξύ άλλων, το Copa Libertadores το 2019.

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα