Όταν οι πανηγυρισμοί σε βάζουν στο «στόχαστρο» – Τι είχαν οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Χάαλαντ (video)

Ακόμα μία ευρωπαϊκή εβδομάδα ολοκληρώθηκε και ακόμα… συζητιέται ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν την Τετάρτη (11/03) πανηγύρισαν την πρόκριση τους στους «8» του Champions League κόντρα στη Ντόρτμουντ, βάζοντας στο… στόχαστρό τους και τον νεαρό νορβηγό επιθετικό Έρλινγκ Χάαλαντ.

Τρέλα… επικράτησε και στο «Άνφιλντ» με τους πανηγυρισμούς των παικτών της Ατλέτικο Μαδρίτης και του Ντιέγκο Σιμεόνε με τους οπαδούς τους.

Βέβαια να αναφέρουμε

ότι η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε στους «8» του Champions League μετά από τρεις συνεχόμενους αποκλεισμούς και οι ποδοσφαιριστές της πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη επί της Ντόρτμουντ με 2-0 (είχαν χάσει 2-1 στη Γερμανία). Μπορεί να πει ότι ξέσπασαν και για τα όσα είχαν ακούσει τα προηγούμενα χρόνια. Γιατί όμως ήταν τόσο επιθετικοί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ;

Δεν ξέχασαν και τους φιλάθλους τους, που είχαν στήσει το δικό τους… πάρτι. Αρκετοί οπαδοί της γαλλικής ομάδας βρέθηκε έξω από το «Παρκ Ντε Πρενς», το οποίο ήταν άδειο λόγω… κορονοϊού και μετά την λήξη του αγώνα παίκτες και κόσμος έγιναν ένα. Χαμός έγινε και στην άφιξη των ομάδων.

Για την Ατλέτικο να αναφερθεί ότι με δυο γκολ Λιορέντε (το ένα μετά από καθοριστικό λάθος του Αντριάν) και ένα του Μοράτα πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-2 στην παράταση κόντρα στη Λίβερπουλ. Στη κανονική διάρκεια οι «κόκκινοι» νίκησαν 1-0, ισοφάρισαν την ήττα τους με το ίδιο σκορ στο πρώτο ματς, είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν και σε άλλο γκολ, αλλά δεν το πέτυχαν. Οι «ροχιμπλάνκος» οφείλουν πολλά στον Γιαν Όμπλακ με τις αποκρούσεις που έκανε.

Με άκρως προκλητικό τρόπο, στρεφόμενοι κυρίως κατά του Έρλινγκ Χάαλαντ, πανηγύρισαν, λοιπόν, οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

?????????

???? #ICICESTPARIS pic.twitter.com/MC9RbOMrJY

PSG Japan (@PSGJapan) March 11, 2020

?????

????#ICICESTPARIS pic.twitter.com/FgbhCp2cRl

Paris Saint-Germain (@PSG_English) March 11, 2020

Fans who gathered outside Parcs des Princes and we’re heard throughout the match #ICICESTPARIS #psg pic.twitter.com/3XwEkfRoU8

— Lisa Leroux (@lisalleroux) March 11, 2020

?? ???????????????????? ??#ICICESTPARIS pic.twitter.com/F8KxDdc7Yf

Paris Saint-Germain (@PSG_English) March 11, 2020

PSG players celebrated outside the Parc des Princes after reaching the #UCL quarter-finals…#UCL LIVE: https://t.co/F6qfFWZ16S pic.twitter.com/I0VlUii2KG

— Match of the Day (@BBCMOTD) March 11, 2020

Την αρχή έκανε ο Νεϊμάρ, ο οποίος πανηγύρισε με τον τρόπο του νεαρού Νορβηγού το γκολ που πέτυχε.

Στη συνέχεια ο βραζιλιάνος ανέβασε και φωτογραφία στο instagram γράφοντας πως αυτή η πόλη είναι δική του και απαντώντας με αυτό τον τρόπο σε προηγούμενη ανάρτηση του Χάαλαντ.


Όλοι οι παίκτες της Παρί έκαναν τον πανηγυρισμό του Χάαλαντ μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ συνέχισαν και στα αποδυτήρια να κοροϊδεύουν τον παίκτη της Ντόρτμουντ.

HAHAHAHAHAHAH LES HAGAR pic.twitter.com/FwvBKpkvwu

— Ammar ???? (@LeDzDeBondy3) March 11, 2020

Ο Άνχελ Ντι Μαρία… πιάστηκε να λέει σε συμπαίκτες του την ώρα του αγώνα: «Να τους βάλουμε έξι, επτά γκολ, να τους ξεφτιλίσουμε». Και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μάουρο Ικάρντι φώναξε προς τους Γερμανούς: «Τώρα πανηγυρίστε, πουτ@@@@ γιοι»!

PSG squad trolls Erling Braut Haaland en masse after knocking out Dortmund tonight. (RMC) pic.twitter.com/R6inCKULiu

— Get French Football News (@GFFN) March 11, 2020

Neymar Junior metendo a comemoracao do Haaland passando pela sua TL

O homem e foda demais

L pic.twitter.com/olGGnq8mGJ

— PRIORZETE (@Arouzera) March 11, 2020

Layvin Kurzawa qui a été célébrer la qualification avec les supporters !

Gepostet von Princes du Parc am Mittwoch, 11. März 2020

«Τρελάθηκε» με την πρόκριση ο Ντι Μαρία και το πανηγύρισε στην άκρη του μπαλκονιού

Ο Ντι Μαρία πραγματικά «τρελάθηκε» με την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός ανέβηκε σε ενα μπαλκονάκι για να πανηγυρίσει.

?DI MARIA, DESCONTROLADO! Asi celebro el plantel de PSG con su gente en las afueras del estadio en la #CHAMPIONSxESPN (via Tw/m_brandely). pic.twitter.com/dXcRomXWeN

— SportsCenter (@SC_ESPN) March 11, 2020

Η «απάντηση» του Νεϊμάρ στη φωτογραφία του Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ανέβασε μία φωτογραφία μόλις έφτασε η αποστολή της Ντόρτμουντ στο Παρίσι, πριν από τον αγώνα, με τον Νεϊμάρ να του απαντά μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μόλις πάτησε το πόδι του στην πόλη του «έρωτα» έκανε μία ανάρτηση γράφοντας: «Η δική μου πόλη, όχι η δική σας». Η απάντηση του Νεϊμάρ ήρθε ακριβώς λίγη ώρα μετά τον αγώνα. Ο βραζιλιάνος σταρ έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πόλη σου είναι στη Νορβηγία. Γύρνα πίσω. Το Παρίσι είναι η πόλη μας και όχι η δική σου». Γενικά στην Παρί Σεν Ζερμέν τα είχαν με τον πρώην άσο της Σάλτσμπουργκ που φέτος διέπρεψε και στην Ευρώπη.

Erling Haland uploaded a snapchat before the game yesterday at his Paris hotel with the caption:

?? “My City not yours.”

Neymar uploaded the picture on his Instagram after the game with the caption:

?? “Your City is in Norway bro go back. Paris is our city, not yours.”

???? pic.twitter.com/ouO66PzeeA

— Football Tweet (@Football__Tweet) March 12, 2020

«Τρελάθηκε» και ο Τσόλο, το «έκαψαν» οι παίκτες του στους πανηγυρισμούς

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι παίκτες του τρελάθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ανφιλντ που σφράγισε μία ακόμα ιστορική πρόκριση για τους «ροχιμπλάνκος». Πανηγύρισε σαν τρελός ο αργεντινός προπονητής της Ατλέικο Μασρίτης.

Πανηγύρισε με μπουνιά στην κάμερα ο Μοράτα

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι παίκτες του τρελάθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Άνφιλντ» που σφράγισε μία ακόμα ιστορική πρόκριση για τους ροχιμπλάνκος!

Ο Άλβαρο Μοράτα ξέσπασε στην κάμερα, μετά την πρόκριση της Ατλέτικο, πανηγυρίζοντας έξαλλα:

That one meant A LOT to Alvaro Morata ??

Diego Simeone dishing out the hugs at Anfield! pic.twitter.com/FOiY2N7zXC

— Football on BT Sport (@btsportfootball) March 11, 2020

Την ίδια ώρα ο Γιούργκεν Κλοπ χειροκρότησε τους φίλους της Λίβερπουλ και εκείνη ανταπέδωσαν:

Δείτε γκολ και φάσεις από τα δυο ματς:

Τόσο στο Παρίσι όσο και στο Λίβερπουλ οι φίλοι των γηπεδούχων πριν από τα ματς δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα έξω από τα γήπεδα. Ειδικά στην πόλη του «έρωτα», όπου τα ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του κορονοϊού. Πανζουρλισμός έγινε με την άφιξη της Παρί Σεν Ζερμέν:

Πηγή: Όταν οι πανηγυρισμοί σε βάζουν στο «στόχαστρο» – Τι είχαν οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Χάαλαντ (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα