Παίκτες της Γουέστ Μπρομ έκλεψαν ταξί στη Βαρκελώνη

Η ομάδα της Γουέστ Μπρομ βρέθηκε λίγες ημέρες στη Βαρκελώνη για μίνι προετοιμασία και οι παίκτες της κατάφεραν να κάνουν την πόλη άνω – κάτω.

Συγκεκριμένα τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας έκλεψαν ένα ταξί έξω από γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείου, έκαναν αρκετές βόλτες και στη συνέχεια το εγκατέλειψαν έξω από το πεντάστερο ξενοδοχείο.

Το ταξί επιστράφηκε στον κάτοχό του περίπου 2,5 ώρες αργότερα.

Ύστερα

απ’ τον ντόρο που προκλήθηκε, οι τέσσερις παίκτες προχώρησαν σε δήλωση μεταμέλειας, τονίζοντας πως βρίσκονται στη διάθεση της ομάδας και είναι έτοιμοι να δεχθούν τις συνέπειες τις πράξεις τους. Ούτως ή άλλως, οι ισπανικές αρχές ερευνούν το συμβάν και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεότερα για πιθανή τιμωρία τους.

«Θέλουμε να απολογηθούμε στους συμπαίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και ειδικότερα στους οπαδούς της ομάδας για τα γεγονότα που έφεραν αναστάτωση και αρνητική προβολή. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να παραδεχτούμε ότι εμείς συμμετείχαμε στο συμβάν, το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στην Ισπανία.

Η ομάδα μας ενημέρωσε ότι θα γίνει έρευνα στο συμβάν και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε απόλυτα. Θέλουμε επίσης να διαβεβαιώσουμε τους οπαδούς ότι το γεγονός αυτό δεν θα επηρεάσει την αποφασιστικότητά μας να ανακάμψουμε στη δύσκολη σεζόν που διανύουμε”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα