Πανό για Κορκονέα στο φιλικό της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ – «Το κράτος σκοτώνει και μετά αθωώνει»

Το δικό τους μήνυμα για την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα έστειλαν οι φίλοι της ΑΕΚ, αναρτώντας πανό στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της φιλική αναμέτρησης με τη Μπασακσεχίρ, σχεδόν παράλληλα με τη συγκέντρωση στα Εξάρχεια στον τόπο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλο, που έγινε την Τετάρτη (31/07) το βράδυ και αποτέλεσε διαμαρτυρία για τον ίδιο λόγο. Στα αγωνιστικά οι δυο ομάδες δεν σκόραραν (0-0).

Η αποφυλάκιση

του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδα Κορκονέα, έχει φέρει, λοιπόν, σωρεία αντιδράσεων στην ελληνική κοινωνία, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να παίρνουν επίσης θέση.

Πιο συγκεκριμένα, στο πέταλο των οργανωμένων στο ΟΑΚΑ, ανέβηκε σχετικό πανό στην κερκίδα την ώρα του αγώνα προετοιμασίας με την τουρκική Μπασεκσεχίρ, το οποίο και έγραφε: «Το κράτος σκοτώνει και μετά αθωώνει».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ισόπαλη χωρίς γκολ (0-0) έμεινε η ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ (αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League) στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τα ματς για τα προκριματικά του Europa League.

Η «Ενωση» δεν σκόραρε μπροστά σε περίπου 20.000 φίλους της έχοντας γρήγορη ανάπτυξη αλλά και φλυαρία στην τελική προσπάθεια. Ποιοτική και επικίνδυνη η τουρκική ομάδα.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Καρντόσο): Μπάρκας, Λόπες (65’ Χουλτ), Παουλίνιο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (25’ Σβάρνας), Σιμόες, Σιμάο (79’ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (65’ Λιβάγια), Ζεράλδες, Βέρντε (65’ Αλμπάνης), Κλωναρίδης (65’ Ολιβέιρα).

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (Οκάν): Γκιουνόκ, Καϊσάρα, Πονκ, Σετζού, Μπέιτς, Τεκντεμίρ, Καχβετσί, Βίστσα, Ρομπίνιο (46’ Μοσορό), Γκούλμπραντσεν, Κριβέλι.

Η μικρή Μυρτώ έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης στα 14 της χρόνια στην Πάρο ήταν ξανά κοντά στην αγαπημένη της ομάδα.

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα