Παπαδημούλης «καρφώνει» ΝΔ για τις «Πρέσπες» – «Αιδώς αχρείοι!»

Σφοδρά πυρά κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το πρωί της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τη μετεκλογική στάση της νυν κυβέρνησης, όσον αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημούλης αναφερόμενος στον κ. Μητσοτάκη τόνισε ότι «οργίασε προεκλογικά με πολλά ψηφοθηρικά ψεύδη», προσθέτοντας ότι «οφείλει τώρα ως Πρωθυπουργός, να επαναλάβει αν τολμά, πως “η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αντάλλαξε την συμφωνία

των Πρεσπών με την μη περικοπή των συντάξεων”. Αυτά τόλμησε να τα πει κ σε Μέρκελ κ Μακρόν;».

«Αιδώς αχρείοι!», συμπλήρωσε στο σχόλιό του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε προηγούμενη του ανάρτηση, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε στην απόφαση του πρωθυπουργού να προτείνει για Επίτροπο στην Κομισιόν τον Μαργαρίτη Σχοινά και όχι τον Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας ότι ο νέος αντιπρόεδρος της Κομισιόν «είναι το μόνο στέλεχος της ΝΔ που τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών».

«Άλλη μια απόδειξη της kolotoumpa!», σχολίασε αναφορικά με τη μετεκλογική στάση της ΝΔ στο Μακεδονικό.

Οι σχετικές αναρτήσεις:

Ο δε @kmitsotakis που οργίασε προεκλογικά με πολλά ψηφοθηρικά ψεύδη, οφείλει τώρα ως Πρωθυπουργός, να επαναλάβει αν τολμά, πως «η Κυβέρνηση @atsipras αντάλλαξε την συμφωνία των Πρεσπών με την μη περικοπή των συντάξεων». Αυτά τόλμησε να τα πει κ σε Μέρκελ κ Μακρόν; Αιδώς αχρείοι!

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) September 11, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα