Παραλίγο τραγωδία στον Άλιμο – Αυτοκίνητο πέρασε δίπλα από τρία παιδιά και ντελαπάρισε

Άγιο είχαν τρία παιδιά, όταν λευκό αυτοκίνητο, στη συμβολή της λεωφόρου Ελευθερίας (Αμφιθέας) με την οδό Αναπήρων Πολέμου, πέρασε δίπλα τους στη συνέχεια ντελαπάρισε. Τα παιδιά ήταν στο πεζοδρόμιο.

Το συμβάν έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/07) και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς συνέβη αυτό το περιστατικό, χωρίς να πάθουν γρατζουνιά. Επίσης, επιβάτες του ΙΧ, που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, δεν τραυματίστηκαν.Στο σημείο έσπευσαν, η Τροχαία, πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τις φωτογραφίες

δημοσίευσε το «notia24.gr» και δείχνουν το πόσο σοβαρό ήταν το ατύχημα.

Τούμπαρε αυτοκίνητο στη Βέργα Μεσσηνίας

Τυχερός ήταν και ένας οδηγός, που βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς γρατζουνιά, όταν τούμπαρε στη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/07) στη Βέργα, στον δρόμο προς τη Μάνη, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του, για άγνωστο λόγο, προσέκρουσε σε παρακείμενη μάντρα με αποτέλεσμα να ανατραπεί στη μέση του δρόμου…

Από την ανατροπή του αυτοκινήτου ο οδηγός του δεν τραυματίστηκε, αλλά βγήκε σοκαρισμένος, με τους διερχόμενους οδηγούς έκπληκτοι να τον ρωτάνε αν είναι καλά ή χτύπησε.

Μετά από λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε Πυροσβεστικό όχημα και οδική βοήθεια για να μετακινήσει το αυτοκίνητο, καθώς και η Τροχαία για να διερευνήσει τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ένα ρεύμα σταμάτησε για λίγα λεπτά.

Πηγές: notia24.gr, messinialive.net

Keywords
Τυχαία Θέματα