Παράσταση διαμαρτυρίας ΑμεΑ έξω από το υπουργείο Εργασίας (εικόνες)

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι Γονείς ΑμεΑ Αττικής έξω από το Υπουργείο Εργασίας, διεκδικώντας μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, καθώς και να μην κλείσει το ίδρυμα Σκαραμαγκά.

«Καλούμε τους ανάπηρους, τους γονείς και κηδεμόνες αλλά και τους φορείς του λαϊκού κινήματος να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα και με τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση της Τρίτης να πούμε τέρμα στη

βαρβαρότητα», αναφέρει το κάλεσμα της σημερινής κινητοποίησης.

Αναλυτικότερα οι Γονείς Αμέα Αττικής διεκδικούν:

Να μην κλείσει το ίδρυμα Σκαραμαγκά.

Γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό του κέντρου κοινωνικής πρόνοιας Αττικής για να μπει τέρμα στην άθλια κατάσταση που υπάρχει στα ιδρύματα, να αναβαθμιστούν οι υποδομές, οι συνθήκες περίθαλψης των αναπήρων και των παιδιών του κέντρου αλλά και οι συνθήκες δουλειάς των εργαζομένων.

Να γίνουν μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων για την αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών σε όλα τα ιδρύματα του κέντρου και την επιστημονική συγκρότηση των τμημάτων του.

Να ανοίξουν όλες οι κλειστές πτέρυγες, που με την ανάλογη στελέχωση να μπορούν να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν στην περίθαλψη βαριά αναπήρων και οι οικογένειές τους αδυνατούν να τους στηρίξουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα