«Πήγα Εκουαδόρ για μεταφορά… κακάο» – H απολογία του γιου αστρολόγου για το καρτέλ ναρκωτικών

Για εμπόριο κακάο και όχι κοκαΐνης υποστηρίζει ότι ταξίδεψε στη Λατινική Αμερική ο 42χρονος γιος της γνωστής αστρολόγου, που συνελήφθη για συμμετοχή στο διεθνές κύκλωμα διακίνησης 382 κιλών κοκαΐνης που εντοπίστηκαν μέσα σε ιστιοφόρο στο Εκουαδόρ, μετά τη σύλληψη έξι υπηκόων της χώρας.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία οι αστυνομικοί αναζητούν

τουλάχιστον άλλα 200 κιλά κοκαΐνης τα οποία δεν βρέθηκαν στο ιστιοπλοϊκό.

«Σε συνεργασία που έχω με τον Σ. ( 63χρονος κατηγορούμενος) πήγα στο Εκουαδόρ προκειμένου να κανονίσω μια δουλειά για να κάνουμε από κοινού που είχε να κάνει με μεταφορά κακάο από το Εκουαδόρ. Μια μέρα πριν φύγω σι συνεργάτες που με είχαν παραλάβει εκεί για τη νόμιμη δουλειά μού είπαν ότι θέλουν και μια χάρη .Η χάρη ήταν να δω ένα σκάφος να το φωτογραφίσω και στη συνέχεια να δώσω τις φωτογραφίες σε έναν Αλβανό από την Ελλάδα. Επειδή κατάλαβα ότι με το σκάφος αυτοί δεν θέλανε να μεταφέρουν κακάο αλλά μάλλον ναρκωτικά άρχισα να απομακρύνομαι από αυτούς. Πολλές φορές με απείλησαν λέγοντας ότι τους κοροϊδεύω. Λόγω αυτού έκανα πίσω με το κακάο».

Από την άλλη πλερά, τόσο ο 63χρονος ιδιοκτήτης μάνδρας αυτοκινήτων στην Παλλήνη όσο και ένας 41χρονος Έλληνας, αλβανικής καταγωγής, επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα της… σιωπής και δεν έδωσαν απολογία.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Keywords
Τυχαία Θέματα